ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ψήνει» μεταγραφή ανεξάρτητου βουλευτή ο Καμμένος

13:59 - 14 Ιαν 2019 | Πολιτική
«Ψήνει» μεταγραφή ανεξάρτητου βουλευτή ο Καμμένος
Ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε τις διαγραφές τη Δευτέρα, με την Έλενα Κουντουρά και Βασίλη Κόκκαλη, να τίθενται όπως αναμενόταν εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας, ωστόσο, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ... βολιδοσκοπεί ανεξάρτητους βουλευτές για να τους εντάξει στο κόμμα του,

Ένας από αυτούς είναι ο προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων, ανεξάρτητος βουλευτής, Αριστείδης Φωκάς, ο οποίος μίλησε τη Δευτέρα πολύ θετικά για τον Πάνο Καμμένο.

Μπορεί να βρεθούμε με τον κ. Καμμένο, δήλωσε συγκεκριμένα στον ΣΚΑΪ ο προερχόμενος από την Ένωση Κεντρώων ανεξάρτητος βουλευτής, επισημαίνοντας ότι τώρα θα συνεργαστεί με όλους τους βουλευτές που αντιτίθενται στη συμφωνία των Πρεσπών, αν και σημείωσε ότι δεν έχει προσχωρήσει στους ΑΝΕΛ.

«Πρέπει να συνεργαστούμε οι Μακεδόνες βουλευτές. Δεν μιλάμε για συνεργασία σε κοινοβουλευτική ομάδα αλλά για πραγματική συνεργασία με όλους τους βουλευτές που είναι απέναντι στη συμφωνία» δήλωσε εξάλλου ο κ. Φωκάς στο «Θέμα», προσθέτοντας ότι  «πολύ σωστά είπε ο κ. Καμμένος ότι δεν πρέπει να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών με κάτω από 180 βουλευτές».

Όσον αφορά τη στάση βουλευτών να στηρίξουν την κυβέρνηση, ο κ. Φωκάς σχολίασε ότι «είναι ντροπή, θα γραφτούν τα ονόματά τους με μαύρα γράμματα στην Ιστορία».

 
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.