ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι ΑΝΕΛ «καλωσόρισαν» τον Αριστείδη Φωκά

11:32 - 15 Ιαν 2019 | Πολιτική
Οι ΑΝΕΛ «καλωσόρισαν» τον Αριστείδη Φωκά
Στην κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προσχώρησε ο Αριστείδης Φωκάς, όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος.

«Καλωσορίζω τον κ. Φωκά στους ΑΝΕΛ» δήλωσε ο κ. Καμμένος από το περιστύλιο της Βουλής έχοντας στο πλευρό του τον βουλευτή. «Είναι ένας μαχητικός βουλευτής που ήταν πάντα συνεπής στις αρχές του» ανέφερε για να προσθέσει: «Μέχρι την Κυριακή δεν είχαμε καν μιλήσει ποτέ, είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που ανταποκρίθηκε στο πατριωτικό κάλεσμα για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να αντισταθούμε απέναντι σε συμπολίτευση και αντιπολίτευση».

Όπως είπε, «η μεν συμπολίτευση θέλει να ψηφιστεί η Συμφωνία των Πρεσπών και να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών» η δε αντιπολίτευση «κοροϊδεύοντας τον ελληνικό λαό, δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμά μας να καταθέσουμε από κοινού μια πρόταση μομφής κατά της κυβέρνησης με τη μόνη δέσμευση ότι η λύση που θα δοθεί δεν θα έχει τον όρο "Μακεδονία" και ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλει να ρίξει την κυβέρνηση για να υπογράψει ο ίδιος την Συμφωνία των Πρεσπών κάπως διαφορετική».

«Η Συνθήκη των Πρεσπών δεν διορθώνεται, καταργείται. Θα δώσουμε μάχη με τους Ανεξάρτητους Έλληνες από εδώ και πέρα. Καλή επιτυχία στον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ» δήλωσε από την πλευρά του ο κ. Φωκάς.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.