ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ξυδάκης: Σ'ένα μείζον εθνικό θέμα,οι βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση

13:14 - 15 Ιαν 2019 | Πολιτική
Ξυδάκης: Σ'ένα μείζον εθνικό θέμα,οι βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση
«Τα σενάρια που λέγονται και γράφονται τα τελευταία εικοσιτετράωρα αμφισβητούν υπό μία έννοια τη λογική σε ένα μείζον θέμα για το οποίο ψηφίζει κανείς κατά συνείδηση, σύμφωνα με τις αρχές του και όσα έχει δηλώσει τα περασμένα χρόνια». Αυτό τόνισε μιλώντας στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Πρακτορείο 104,9 FM ο Βουλευτής της Β΄ Αθηνών και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Ξυδάκης.

«Νομίζω ότι η έρευνα που παρήγγειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου θα δώσει κάποιους καρπούς για να τελειώνουμε με αυτό. Δεν πρόκειται για μία όχληση, πρόκειται για έργω απειλή για τη δημοκρατία και την ομαλότητα. Νομίζω ότι θα πέσουν οι τόνοι με την ψήφιση της Συμφωνίας» συμπλήρωσε και ανέφερε ότι:

«Όποιος δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δεν ενστερνίζεται σώνει και καλά τις αρχές του ΣΥΡΙΖΑ. Παρέχει εμπιστοσύνη για να προχωρήσει η κυβέρνηση ορισμένα πράγματα από τα οποία το σημαντικότερο είναι η ψήφιση της συμφωνίας των Πρεσπών. Όλα γίνονται φανερά και το αίτημα του πρωθυπουργού κινείται ακριβώς στα προβλεπόμενα από το Σύνταγμα. Δεν καταλαβαίνω την ενόχληση διαφόρων. Βουλευτές οι οποίοι στηρίζουν την κυβέρνηση από το 2015 αναμένεται να δηλώσουν ότι εξακολουθούν να τη στηρίζουν -όχι; Άλλοι βουλευτές έφυγαν πράγματι αυτά τα 2-3 χρόνια και έχουν πάει σε άλλα κόμματα. Στη ΝΔ έχουν μεταπηδήσει άνθρωποι από τρία διαφορετικά κόμματα. Παραπονέθηκε κανείς;» υπογράμμισε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέλος ο κ. Ξυδάκης εκτίμησε ότι η κυβέρνηση λάβει ψήφο εμπιστοσύνης.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.