ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θεοδωράκης: Κατάντια η απόφαση Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης

16:02 - 15 Ιαν 2019 | Πολιτική
Θεοδωράκης: Κατάντια η απόφαση Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης
Στην απόφασή του να διαγράψει τον Σπύρο Δανέλλη από το Ποτάμι αφιέρωσε μεγάλο μέρος της ομιλίας στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης αφιέρωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού επισήμανε πως το Ποτάμι είναι διαφορετικής λογικής από τα υπόλοιπα κόμματα, αλλά έχει μία και μόνη κόκκινη γραμμή: «Δεν δίνουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως αυτή η κόκκινη γραμμή ήταν απόφαση όλων των οργάνων του κόμματος.

Αυτή την απόφαση αθέτησε με τη στάση του ο κ. Δανέλλης: «Η απόφαση κ. Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ήταν κατάντια. Δεν εξαγοράστηκε ο κ. Δανέλλης, είμαι σίγουρος, αλλά αυτό δεν κάνει μικρότερο το λάθος. Πάντα έβαζε πρώτα την δική του άποψη», είπε ο κ. Θεοδωράκης. Για να προσθέσει:

«Αλλά δεν είναι μόνο ο Σ. Δανέλλης που έφυγε από το Ποτάμι. Υπάρχει μια σύμπτωση μεταξύ τους: Όλοι πήγαν σε μεγαλύτερα κόμματα. Φαίνεται ότι υπάρχει ένα ποσοτικό κριτήριο.

Είναι προφανές ότι δεν θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Την καταψηφίζουμε γιατί απέτυχε στα περισσότερα».

«Ψηφίσαμε και δώσαμε ζωή σε νομοθετήματα που χωρίς εμάς δεν θα περνούσαν, αλλά το Ποτάμι παραμένει στην αντιπολίτευση, δεν συγχωνεύεται, δεν κάνει τα ρεπό του κ. Καμμένου», είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, χωρίς, πάντως, να ξεκαθαρίσει τι θα κάνει το Ποτάμι αν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:12 - 15 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.