ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο Τσίπρας αρνήθηκε την παραίτηση Παπακώστα-Η επιστολή της Υφυπουργού

11:15 - 16 Ιαν 2019 | Πολιτική
Ο Τσίπρας αρνήθηκε την παραίτηση Παπακώστα-Η επιστολή της Υφυπουργού
Την παραίτησή της για λόγους τάξης, υπέβαλε την προηγούμενη εβδομάδα λόγω απειλών που δεχόταν η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έκανε δεκτή την παραίτηση και έτσι η Υφυπουργός παραμένει στη θέση της σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου.

 

Οι λόγοι παραίτησης της κ. Παπακώστα βασίζονταν στις κατηγορίες για συναλλαγές και στις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή της. 

 

Ολόκληρη η επιστολή - παραίτηση που κατέθεσε στον Πρωθυπουργό και δεν έγινε αποδεκτή, σύμφωνα με το ΑΠΕ:

 

«Κύριε πρωθυπουργέ,

 

Διαγράφηκα από τη Νέα Δημοκρατία επειδή παραμένω πιστή στις πολιτικές αρχές που θέσπισε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής.

 

Ίδρυσα το κόμμα της Νέα Ελληνικής Ορμής και συμμαχώ μαζί σας γιατί θεωρώ ότι η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να πορευτεί σε ορίζοντα Οκτωβρίου 2019, ώστε να ολοκληρώσει τις μεταρρυθμίσεις που είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα, για τις Ελληνίδες και τους Έλληνες.

 

Επειδή "ειδήμονες" από το παρελθόν σε συναλλαγές και ανταλλάγματα, μεταξύ των οποίων και οικονομικά, βυσσοδομούν και συκοφαντούν, προσπαθώντας να παραπλανήσουν τον λαό σε πλείστα όσα, αλλά και να αμαυρώσουν τις ανιδιοτελείς και πατριωτικές θέσεις μου, θέτω την παραίτησή μου από τη θέση της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στη διάθεσή σας.»

Τελευταία τροποποίηση στις 13:17 - 16 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.