ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δανέλλης σε Θεοδωράκη: Εύχομαι να μην κάνετε το... έγκλημα

19:28 - 16 Ιαν 2019 | Πολιτική
Δανέλλης σε Θεοδωράκη: Εύχομαι να μην κάνετε το... έγκλημα
Διευκρινίσεις για την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση έδωσε από το βήμα της Βουλής το απόγευμα της Τετάρτης ο Σπύρος Δανέλλης.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής που διαγράφηκε από το Ποτάμι υπεραμύνθηκε την απόφασή του να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, την οποία συνέδεσε και με τη Συμφωνία των Πρεσπών που αναμένεται στη συνέχεια να έρθει προς επικύρωση στο ελληνικό κοινοβούλιο.

«Αν δεν υπάρχει η τωρινή κυβέρνηση τότε δεν υπάρχει και η συμφωνία αφού το σύνολο της αντιπολίτευσης την αποκρούει», τόνισε.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η ψήφος εμπιστοσύνης δεν σημαίνει ότι προσχωρεί στον ΣΥΡΙΖΑ. 

«Η πολιτική είναι απλή όταν ξέρεις τι θέλεις, όταν είσαι συνεπής στις αρχές σου», τόνισε ενώ επεσήμανε ότι είναι φυσικό προαπαιτούμενο η ύπαρξη της κυβέρνησης για να κυρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

«Αν δεν υπάρχει η σημερινή κυβέρνηση, δεν υπάρχει συμφωνία για να έρθει», υπογράμμισε και είπε ότι ο ίδιος παραμένει σταθερός στις απόψεις του. Αντίθετα, καταλόγισε στον Σταύρο Θεοδωράκη, ότι το Ποτάμι «με το δικό σου σιγοντάρισμα» έχει συνέταιρο τη Ν.Δ.

Είπε επίσης ότι η σχέση του με το Ποτάμι «είχε καταστεί ληξιπρόθεσμη» από το τελευταίο συνέδριο, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές του Ποταμιού και αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, είπε: «Εύχομαι να μην κάνετε ούτε το έγκλημα, ούτε το λάθος».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.