ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συμφωνία των Πρεσπών: Μηνύματα ΚΙΝΑΛ στον Θεοχαρόπουλο

17:45 - 17 Ιαν 2019 | Πολιτική
Συμφωνία των Πρεσπών: Μηνύματα ΚΙΝΑΛ στον Θεοχαρόπουλο
Όπως είχε προαναγγείλει η Φώφη Γεννηματά, το ΚΙΝΑΛ δεν πρόκειται να θέσει ζήτημα κομματικής πειθαρχίας στην ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος, Παύλος Χρηστίδης και ο γραμματέας Επικοινωνίας, Σταμάτης Μαλέλης εξέφρασαν την πεποίθηση ότι δεν θα υπάρξει τέτοια ανάγκη και δεν πιέζεται κανένας για τη στάση που θα τηρήσει.

«Όταν ορισθεί η συζήτηση στη Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών, θα συνέλθει η Κοινοβουλευτική Ομάδα για να αποφασίσει συντεταγμένα» σημείωσαν.

Η απόφαση αυτή επιτρέπει στον Θανάση Θεοχαρόπουλο να μετακινηθεί από το «ναι» στην αποχή ή το παρών. Ο κ. Θεοχαρόπουλος θα ορίσει τη στάση του ανάλογα με τις αποφάσεις που θα λάβουν την Κυριακή τα όργανα της ΔΗΜΑΡ. Ωστόσο, η κα. Γεννηματά ξεκαθάρισε την Πέμπτη σε τηλεοπτική της συνέντευξη ότι η απόφασή της να αφήσει τους βουλευτές της να ψηφίσουν κατά συνείδηση, δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρξουν και συνέπειες.

Όσο για το θέμα που προέκυψε με τον κ. Δημήτρη Κρεμαστίνο, ο οποίος έκανε δηλώσεις που άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπερψηφίσει τη Συμφωνία, από το ΚΙΝΑΛ σημειώνουν πως ο βουλευτής θα ακολουθήσει τη γραμμή που θα ορίσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Τελευταία τροποποίηση στις 20:56 - 17 Ιαν 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.