ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δανέλλης: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από τον Ιανουάριο του 2018

11:46 - 18 Ιαν 2019 | Πολιτική
Δανέλλης: Δέχομαι απειλητικά μηνύματα από τον Ιανουάριο του 2018
Την πεποίθηση ότι θα έπρεπε να έχει αποχωρήσει από το Ποτάμι μετά το Συνέδριο, όταν το κόμμα είχε αποφασίσει ότι μετά τις εκλογές θα συμπορευτεί με τη ΝΔ, εξέφρασε σήμερα στον ΣΚΑΪ ο πρώην βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Δανέλλης. Υπογράμμισε δε ότι το Ποτάμι σήμερα δεν είναι το Ποτάμι το οποίο εκλέχτηκε βουλευτής το 2015.

Ο βουλευτής ανέφερε ότι ξεκίνησε να δέχεται απειλητικά μηνύματα τον Ιανουάριο του 2018, όταν δημόσια τοποθετήθηκε για το Μακεδονικό. «Δέχθηκα απειλές, οι επιθέσεις κλιμακώθηκαν προς το Πάσχα και έκτοτε έγιναν ρουτίνα για μένα» είπε. Σημείωσε ακόμη πως όταν άρχισαν να γίνονται αποδέκτες αυτών των μηνυμάτων και μέλη της οικογένειάς του, ενημέρωσε την Αστυνομία, η οποία και προχώρησε σε μέτρα.

Τόνισε ότι έμαθε τηλεφωνικά από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν τι έγινε για τους πυροτεχνουργούς που πήγαν στο σπίτι του. «Η μυθοπλασία εξελίσσεται πολύ γρήγορα» δήλωσε χαρακτηριστικά για την αρχική πληροφορία που έλεγε ότι ο ίδιος ειδοποίησε τις αρχές. «Απαράδεκτα πράγματα για μια δημοκρατία και μια πολιτισμένη χώρα. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου πρέπει να καταδικάσει αυτά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες γιατί αυτό δεν γίνεται», τόνισε.

Ενημέρωσε πως τη μέρα της ψήφου εμπιστοσύνης πήγε στη ΓΑΔΑ και κατέθεσε, έδωσε τα διάφορα στοιχειά που είχε στη διάθεσή του και μετά έγινε η προσαγωγή ενός άνδρα η οποία στη συνέχεια μετατράπηκε σε σύλληψη.

Σημειώνεται ότι στην απόφαση του Πολιτικού Συμβουλίου που συνεδρίασε χθες το απόγευμα χαρακτηρίζεται «πολιτικά ανήθικη» η απόφαση του διαγραφέντος από την ΚΟ Σπύρου Δανέλλη να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.