ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ετοιμάζει αγωγή σε βάρος του Καμμένου ο Κοτζιάς

14:10 - 21 Ιαν 2019 | Πολιτική
Την πρόθεσή του να καταθέσει αγωγή σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας Πάνου Καμμένου μετά την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, ανακοίνωσε ο τέως υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος έχει αφήσει σαφείς αιχμές για χρηματισμό του κ. Κοτζιά, προκειμένου να κλείσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο τέως υπουργός Εξωτερικών χαρακτηρίζει τον τέως υπουργό Εθνικής Άμυνας ως «εθνικό συκοφάντη και ψεύτη». Για το λόγο αυτό ετοιμάζεται και να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7, ο κ. Κοτζιάς καταλόγισε στον κ. Καμμένο ότι «ψήφισε τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Καραμανλή που προέβλεπαν λύση σύνθετης ονομασίας, τον Σεπτέμβριο ψήφισε και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης Τσίπρα και στην αρχή έλεγε ότι είμαι ο καλύτερος υπουργός Εξωτερικών που πέρασε ποτέ. Μετά άλλαξε στάση, η ιστορία θα δείξει γιατί. Νομίζω ότι οι δημοσκοπήσεις τον ώθησαν προς τα εκεί».

Όσον αφορά τη Ν.Δ., ο κ. Κοτζιάς επέκρινε την ηγεσία της ότι «για να κάνει μικροκομματικά παιχνίδια έχει ταχθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.