ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η Καϊλή καλεί τον Θεοχαρόπουλο να παραδώσει την έδρα

15:34 - 21 Ιαν 2019 | Πολιτική
Η Καϊλή καλεί τον Θεοχαρόπουλο να παραδώσει την έδρα
Με μία άκρως αιχμηρή επιστολή η ευρωβουλευτής της Ελιάς, Εύα Καϊλή, ζητά από το Θανάση Θεοχαρόπουλο να παραδώσει την έδρα του και "να την επιστρέψει στη Δημοκρατική Συμπαράταξη".

Ο κ. Θεοχαρόπουλος διεγράφη από την ΚΟ του ΚΙΝΑΛ μετά την απόφασή του να υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και η Εύα Καϊλή θεωρεί πως κανονικά θα έπρεπε να παραδώσει και την έδρα του.

Μάλιστα τον κατηγορεί ότι διεκδικεί έναν ακόμα διορισμό, ενώ του θυμίζει ότι έχει εκλεγεί χωρίς σταυρό, αλλά διορισμένος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας. Και αφού χαρακτηρίζει ανήθικο το να διευκολύνει την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, τον καλεί να παραδώσει άμεσα την έδρα.

Γράφει η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή:

Προς Θ.Θεοχαρόπουλο: Το ΠΑΣΟΚ σε δέχτηκε σαν πολιτικό με αρχές, συστρατεύτηκες με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και τιμήθηκες με τη θέση του διορισμένου βουλευτή Επικρατείας. Mοιάζει όμως να άγεσαι από τις συγκυρίες και να περιφέρεσαι σε έναν άτυπο πλειστηριασμό διεκδικώντας έναν ακόμα διορισμό...Η εργαλειοποίηση της έδρας που σου δόθηκε καλή τη πίστη, για ένα θέμα που βλάπτει το Εθνικό συμφέρον, θυμίζει πρακτική που κατήγγειλες στο πρόσωπο του κ. Κουβέλη. Η στάση της κοινοβουλευτικής ομάδας για τις Πρέσπες έχει εκφραστεί από την πρόεδρο Φ. Γεννηματά. Δεν είναι ηθικό λοιπόν, να διευκολύνεις την κύρωση της Συμφωνίας παραμένοντας βουλευτής χωρίς να έχεις εκλεγεί με σταυρό από τους πολίτες. Ελπίζω να παραδώσεις άμεσα την έδρα πίσω στην Δημοκρατική Παράταξη.

Η ΔΗΜΑΡ, πάντως εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αρνείται να παραδώσει την έδρα και εξηγεί το γιατί.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.