ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Ποδοσφαιρικό αλισβερίσι μεταγραφών» καταγγέλλει ο Κικίλιας

12:13 - 22 Ιαν 2019 | Πολιτική
«Ποδοσφαιρικό αλισβερίσι μεταγραφών» καταγγέλλει ο Κικίλιας
«Είναι θλιβερό να βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ένα ποδοσφαιρικό αλισβερίσι μεταγραφών» σχολίασε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Ν.Δ. Βασίλης Κικίλιας για τις πολιτικές εξελίξεις.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ ο κ. Κικίλιας έκανε λόγο για «πλειοψηφία του τρόμου και συναλλαγών και πρόσθεσε πως ο κ. Τσίπρας επιδίωξε με τη Συμφωνία των Πρεσπών να διαλύσει τη Νέα Δημοκρατία και, αφού δεν τα κατάφερε, προσπάθησε να το κάνει στην Κεντροαριστερά για να φτιάξει μια νέα συμμαχία «προθύμων».

Σημείωσε ακόμη πως «η Ν.Δ. έχει κοινοβουλευτικά όπλα που μπορεί να χρησιμοποιήσει».

Παρατήρησε στη συνέχεια πως «είναι μεγάλο πρόβλημα για τη χώρα όταν ένας Πρωθυπουργός παρακολουθεί εμβρόντητος στο υπουργικό του συμβούλιο, τον υπουργό Εξωτερικών κ. Κοτζιά και τον υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο, να ανταλλάσσουν μεταξύ τους πολύ σοβαρές κατηγορίες για χρηματισμό στο πλαίσιο της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Αναφερόμενος τέλος στον κ. Βούτση, ο βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε ότι «ο κ. Βούτσης προσπαθεί να κρατήσει μειλίχιο ύφος, αλλά στον τρόπο που λειτουργεί υπηρετεί την κυβερνητική παράταξη παρά τον ρόλο του προέδρου της Βουλής».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.