ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επεξεργάζεται τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο Καμμένος

00:01 - 25 Ιαν 2019 | Πολιτική
Επεξεργάζεται τη διάλυση της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ ο Καμμένος
«Σε λίγες ώρες η Μακεδονία δεν θα είναι μία και μόνο ελληνική» σημείωσε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, από το βήμα της Βουλής, αναφέροντας ότι ίσως λαμβάνει τελευταία φορά τον λόγο ως πρόεδρος της Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, γιατί επεξεργάζεται τη διάλυσή τους.

Συγκεκριμένα, μιλώντας κατά τη συζήτηση επί της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Καμμένος σημείωσε πως «πριν από λίγο ο πρόεδρος της Βουλής, σε συζήτηση με δημοσιογράφο, ανέφερε ότι εξετάζει το άρθρο 15 παράγραφος 3, το οποίο αναφέρει πως μια Κ.Ο. πρέπει να έχει πέντε βουλευτές, εκλεγμένους με το κόμμα».

Όπως είπε «λυπάμαι πάρα πολύ κ. Τσίπρα, γιατί ήταν άκρως προσχεδιασμένο».

«Σε λίγες ώρες η Μακεδονία δεν θα είναι μία και μόνο ελληνική. Σήμερα γελάνε όλοι παρέα, Σλάβοι, Αλβανοί, ο κ. Κοτζιάς, οι 145 του ΣΥΡΙΖΑ και έξι... εφιάλτες που θα πουλήσουν αιώνων ιστορία και πολιτισμό, μία εθνική προδοσία», υπογράμμισε.

Όπως είπε, «οι αλυτρωτισμοί έχουν θεριέψει. Η συμφωνία αυτή μετατοπίζει το πρόβλημα μέσα στην Ελλάδα».

Παράλληλα, ανέφερε ότι «θα δουμε αεροπορικές βάσεις της Τουρκίας στη γειτονική χώρα, όταν μπουν στο ΝΑΤΟ».

Παραίτηση βουλευτών για να μην περάσει η Συμφωνία

Να υπογράψει μαζί με άλλους 100 βουλευτές την παραίτησή του από βουλευτής «για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών» κάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη ο πρώην υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, αναφέροντας ότι ο ίδιος έχει έτοιμη την παραίτησή του.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, σε προηγούμενη παρέμβασή του με αφορμή αναφορά του κ. Μητσοτάκη που είπε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες επέτρεψαν να προχωρήσει η συμφωνία των Πρεσπών καθώς δεν υπερψήφισαν την πρόταση μομφής που είχε καταθέσει η Ν.Δ. τον Ιούλιο, δήλωσε ότι «στην πρόταση μομφής του Ιουλίου, οι ΑΝΕΛ είχαμε επτά ψήφους. Η πρόταση μομφής πήρε 127 ψήφους, συνεπώς δεν είχαμε τις ψήφους για την ανατροπή της κυβέρνησης».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.