ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κόντρα Μαξίμου-ΝΔ για την «πλειοψηφία της γκαζόζας»

23:01 - 01 Φεβ 2019 | Πολιτική
Κόντρα Μαξίμου-ΝΔ για την «πλειοψηφία της γκαζόζας»
«Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός, για τον οποίο κατηγορεί ο κ. Μητσοτάκης, δεν είναι να ζητάς ψήφο εμπιστοσύνης όταν η ΝΔ δεν τολμά να καταθέσει πρόταση μομφής και να την κερδίζεις μέσα στο Κοινοβούλιο», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος από την Πάτρα έκανε λόγο για «πλειοψηφία της γκαζόζας».

«Πρωτοφανής πολιτικός εκφυλισμός είναι να έχεις κάνει Αντιπρόεδρο στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως "προσωπική επιλογή" έναν απόκληρο του ΛΑ.Ο.Σ που αναπαράγει χυδαιότητες και ψεύδη περιθωριακών και ακροδεξιών εντύπων.

Αλήθεια, ο κ. Μητσοτάκης υιοθετεί τις “αποκαλύψεις” που διακίνησε σήμερα ο κ. Γεωργιάδης;»

Μητσοτάκης: Κατάντια για τη χώρα η «πλειοψηφία της γκαζόζας»

Να συναισθανθεί τη σημασία του ρόλου του και «να μην συναινέσει σε πρωτοφανείς μεθοδεύσεις, αλλιώς θα έχει γίνει και αυτός ένα πιόνι στην άθλια συναλλαγή Τσίπρα - Καμμένου», κάλεσε τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ τόνισε ότι «η πλειοψηφία της γκαζόζας δεν είναι απλά ένα ανέκδοτο, ή ένα έξυπνο hashtag στο Twitter, αλλά είναι μία κατάντια για μία χώρα με μακρά κοινοβουλευτική παράδοση».

«Στα φαινόμενα λειτουργικής υποβάθμισης του κοινοβουλίου, προστέθηκαν τις τελευταίες εβδομάδες και αυτά ενός πρωτοφανούς πολιτικού ευτελισμού, με βουλευτές που πατάνε σε δύο βάρκες και αλλάζουν κόμματα και απόψεις για μία καρέκλα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης σε εκδήλωση που διοργάνωσε η εφημερίδα «Γνώμη» στην Πάτρα. Ο πρόεδρος της Ν.Δ. έκανε λόγο για κυβέρνηση μειοψηφίας που αναζητεί ευκαιριακές πλειοψηφίες στη Βουλή για να νομοθετήσει.

«Βουλευτές ανταλλάσσουν την ψήφο τους με υπουργικές καρέκλες και τώρα δρομολογούνται πρωτοφανείς μεθοδεύσεις για να διατηρήσει ο κ Καμμένος τα προνόμια του επικεφαλής κοινοβουλευτικής ομάδας. Όλοι έχουν καταλάβει όμως τι συμβαίνει», συνέχισε ο πρόεδρος της Ν.Δ. και διερωτήθηκε «τι ακριβώς φοβάται ο κ. Τσίπρας, τι είναι αυτό που ξέρει ο κ. Καμμένος και ο κ. Τσίπρας τρέμει μήπως θα αποκαλυφθεί και τι είναι αυτό που έχει κάνει τον Πρωθυπουργό να σκέφτεται την αλλαγή του κανονισμού της Βουλής, η οποία δρομολογείται για την επόμενη εβδομάδα για να εξαγοράσει τη σιωπή του πρώην συνεταίρου του;». Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «ένας εκβιαζόμενος πρωθυπουργός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος για τη χώρα».

Τελευταία τροποποίηση στις 23:45 - 01 Φεβ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.