ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φωκάς: Στις 10 λήγει η διορία για την παραίτηση Παπαχριστόπουλου

09:12 - 08 Φεβ 2019 | Πολιτική
Φωκάς: Στις 10 λήγει η διορία για την παραίτηση Παπαχριστόπουλου
Επιβεβαίωσε το τελεσίγραφο Καμμένου στον βουλευτή των ΑΝΕΛ Θανάση Παπαχριστόπουλο , ο Αριστείδης Φωκάς.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ , ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι είναι στο χέρι του Θανάση Παπαχριστόπουλου να αποφασίσει τι θα κάνει καθώς η διορία που έχει για να παραιτηθεί από την Κ.Ο. των ΑΝΕΛ, είναι στις 10 το πρωί και σίγουρα πριν από την ψηφοφορία για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Υπενθυμίζεται ότι αρνητική ήταν η χθεσινή γνωμοδότηση του Επιστημονικού Συμβουλίου της Βουλής, έναντι των ισχυρισμών του Π. Καμμένου και των ΑΝΕΛ, ως προς την δυνατότητα να αναγνωρίζονται στη Βουλή Κοινοβουλευτικές Ομάδες με πέντε βουλευτές, που ένας ή περισσότεροι εξ αυτών δεν είχε/είχαν εκλεγεί με το ίδιο κόμμα.

Η οριστική απόφαση θα ληφθεί σήμερα το πρωί στη Διάσκεψη των Προέδρων, ωστόσο ουσιαστικά με την «έξοδο» του Θανάση Παπαχριστόπουλου η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων παύει να υφίσταται.

Μετά την παραίτηση ή τη διαγραφή-ό,τι προηγηθεί- του Θανάση Παπαχριστόπουλου οι ΑΝΕΛ μένουν με τέσσερις βουλευτές που είχαν εκλεγεί από την αρχή (Π. Καμμένο, Κ. Κατσίκη, Κ. Ζουράρι και Μαρία Κόλλια Τσαρουχά) και τον Αριστείδη Φωκά που είχε αρχικά εκλεγεί με την Ένωση Κεντρώων, μετά ανεξαρτητοποιήθηκε και στην πορεία πήγε στους ΑΝΕΛ.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.