ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος για Κουίκ: «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε αυτά»

23:07 - 11 Φεβ 2019 | Πολιτική
Καμμένος για Κουίκ: «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε αυτά»
Νέα επίθεση εναντίον του Τέρενς Κουίκ αλλά και του προέδρου της Βουλής Νίκου Βούτση εξαπέλυσε σήμερα ο Πάνος Καμμένος με αφορμή την οκωμοσία του πρώτου στη Βουλή.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επισημαίνει ότι ο Τέρενς Κουίκ ορκίστηκε πριν από την επιστολή με την απόφαση του Νίκου Βούτση για τη διάλυση της κοινοβουλευτικής ομάδας του. «Ορκίστηκε χωρίς καν τυπική επιστολή ανεξαρτητοποίησης, ως οφείλει στο κόμμα που εξελέγει», αναφέρει ακόμη ο κ. Καμμένος και καταλήγει: «Ούτε ο Παττακός δεν τα έκανε».

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνοδεύει μάλιστα την ανάρτησή του και από ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας το οποίο ανέφερε ότι «ο ρεπόρτερ της ΥΕΝΕΔ Τέρενς Κουίκ είχε πάρει συνέντευξη από τους χουντικούς Παττακό και Ασλανίδη».

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή ορκωμοσία του Τέρενς Κουίκ στην Ολομέλεια της Βουλής, όπου σημειώθηκε περιστατικό με τον Δημήτρη Καμμένο.

Πριν ξεκινήσει η ορκωμοσία ο κ. Κουίκ κατευθύνθηκε προς το έδρα του κ. Καμμένου προκειμένου να τον χαιρετήσει.

«Μην με πλησιάζεις. Φύγε από κοντά μου. Ντροπή σου! Όφειλες να παραδώσεις την έδρα σου» αντέδρασε ο Δημήτρης Καμμένος.

Ο κ. Κουίκ επέστρεψε στο κέντρο όπου θα τελούταν η ορκωμοσία γύρισε προς τους φωτογράφους και σχολίασε «γι αυτό κάνει την φασαρία. Για τις φωτογραφίες».

Η φραστική κόντρα συνεχίστηκε και μετά την ορκωμοσία με τον Δημήτρη Καμμένο να λεει: «είναι ντροπή σου. Έκλαιγες για την Μακεδονία και τώρα τα υπογράφεις όλα για την καρέκλα. Υπογράφεις ακόμα και τα πληρεξούσια».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.