ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρουλάκης: Το προοδευτικό μέτωπο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πεδίο συναλλαγών

17:15 - 17 Φεβ 2019 | Πολιτική
Ανδρουλάκης: Το προοδευτικό μέτωπο για τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πεδίο συναλλαγών
«Η Δημοκρατική Παράταξη έχει ισχυρό ιστορικό, αξιακό και πολιτικό φορτίο σε σχέση με ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και αυτό δεν οριοθετείται με μεζούρες» σημειώνει ο Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης στην συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής» και τη δημοσιογράφο Φώφη Γιωτάκη, δηλώνοντας παράλληλα αισιόδοξος ότι είναι δυνατή η επίτευξη «διψήφιου ποσοστού στις επόμενες ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές».

Ο κ. Ανδρουλάκης σχολιάζοντας τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε την Παρασκευή τονίζει την απογοήτευση που προκαλεί ο «συνεχής ευτελισμός της πολιτικής», συμπληρώνοντας πως το ΚΙΝΑΛ θα πρέπει να προχωρήσει «αυτόνομα, κόβοντας δεσμούς με νοοτροπίες που πλήγωσαν και συνεχίζουν να πληγώνουν τον Ελληνικό λαό».

Παράλληλα χαρακτηρίζει ως «αντιδημοκρατικό πισωγύρισμα και προϊόν παρασκηνιακών διαβουλεύσεων που απαξιώνουν τη δημοκρατία» κάθε κίνηση επαναφοράς της λίστας στις ευρωεκλογές, καθώς «όπως ο λαός επιλέγει δημοκρατικά αυτοδιοικητικούς και βουλευτές, πρέπει να έχει το δικαίωμα να εκλέγει και τους ευρωβουλευτές του».

Τέλος, ενόψει του έκτακτου Συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ ο κ. Ανδρουλάκης σημειώνει πως αυτό «πρέπει να είναι ανοιχτό και δημοκρατικό ώστε να συμμετάσχουν όλες οι δυνάμεις που έμειναν να αγωνιστούν για την παράταξη».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.