ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΝΔ:Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να ανέχεται τη βία

21:37 - 24 Φεβ 2019 | Πολιτική
«Το υπουργικό δίδυμο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνεχίζει να ανέχεται τη βία» δηλώνει, με αφορμή τις συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνα και τα νέα επεισόδια στα Εξάρχεια, η Νέα Δημοκρατία, μέσω του αρμόδιου τομεάρχη της, Μάξιμου Χαρακόπουλου.

Όπως σημειώνει, «όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ επί τέσσερα χρόνια συνειδητά προστάτεψε το περιθώριο της βίας. Η αγαπημένη τους "συλλογικότητα", ο Ρουβίκωνας, εισβάλλει ανενόχλητος όπου θέλει σε καθημερινή βάση. Μέσα σε λιγότερο από δυο εβδομάδες, τα αγαπημένα παιδιά του ΣΥΡΙΖΑ έχουν διαπράξει οκτώ καταδρομικές επιθέσεις, χτυπώντας, μεταξύ άλλων, δύο πρεσβείες και αρκετά καταστήματα.

 

Την ίδια ώρα, το παρακράτος των Εξαρχείων συνεχίζει τα πάρτι των μολότοφ και της βίας.

 

Ωστόσο, παρά τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν και τα οποία αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος πολίτης της χώρας, το υπουργικό δίδυμο του κατ’ επίφασιν υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, συνεχίζει με συνεντεύξεις του να δικαιολογεί την τακτική της στρουθοκαμήλου που ακολουθεί, πιστό στο δρόμο που χάραξε ο προκάτοχός του».

Κατά τον κ. Χαρακόπουλο, «στην πραγματικότητα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θέλει να κάνει απολύτως τίποτε, ιδιαίτερα σε αυτή τη συγκυρία που γνωρίζει ότι τόσο ο ίδιος, όσο και οι διάφοροι πρόθυμοι συνοδοιπόροι του θα αποτελούν σύντομα παρελθόν. Ας γνωρίζουν, όμως, ότι τα σχέδιά τους θα πέσουν στο κενό. Η νομιμότητα θα επικρατήσει».

Copyright © 1999-2021 Premium S.A. All rights reserved.