ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δημοσκόπηση για Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος, στο... βάθος η Νοτοπούλου

15:00 - 03 Μαρ 2019 | Πολιτική
Δημοσκόπηση για Θεσσαλονίκη: Πρώτος ο Ταχιάος, στο... βάθος η Νοτοπούλου
Δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της ThessNews δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στον Νίκο Ταχιάου, που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία στο δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Ταχιάου, που στηρίζεται από την Νέα Δημοκρατία προηγείται στη δημοσκόπηση για το δήμο Θεσσαλονίκης με 21,3%, την ώρα που η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου, να φαίνεται πως δεν έχει τη δυναμική που ανέμενε το κυβερνών κόμμα.

Η εκλεκτή του Μαξίμου για την Θεσσαλονίκη στην δημοσκόπηση της Interview, συγκεντρώνει ποσοστό μόλις 10,8%, ενώ τρίτος στην κούρσα είναι ο Γιώργος Ορφανός με 10,6%, τέταρτος ο Παναγιώτης Ψωμιάδης με 9,8% και πέμπτος ο Σπύρος Βούγιας με 9,2%.

dimoskopisi thessaloniki ena

Από τις ανεξάρτητες υποψηφιότητες ο Κωνσταντίνος Ζέρβας έχει καταγράψει ένα ποσοστό της τάξης του 4,5% ενώ ακολουθούν οι Σωτήρης Ζαριανόπουλος που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ και ο Αρτέμης Ματθαιόπουλος της Χρυσής Αυγής με 2,9% και 2,8% αντίστοιχα. Ένα ποσοστό με το οποίο θα μπουν στο δημοτικό συμβούλιο δείχνουν να πετυχαίνουν και οι Χάρης Αηδονόπουλος (2,1%), Μάκης Κυριζίδης (2%) και Μιχάλης Τρεμόπουλος (2%).

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.