ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πονοκέφαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ οι παρελάσεις-Επί ποδός η ΕΛΑΣ

11:50 - 23 Μαρ 2019 | Πολιτική
Πονοκέφαλος για τον ΣΥΡΙΖΑ οι παρελάσεις-Επί ποδός η ΕΛΑΣ
Οι παρελάσεις που ο ΣΥΡΙΖΑ κάποτε χρησιμοποίησε ως βήμα διαμαρτυρίας την περίοδο που βρισκόταν στην αντιπολίτευση και τις οποίες δεν κατάφερε να καταργήσει στο διάστημα που βρίσκεται στη διακυβέρνηση της χώρας, έρχονται τώρα να του προκαλέσουν έναν έξτρα πονοκέφαλο.

Η κατάργηση των παρελάσεων αποτελούσε και αποτελεί πάγιο αίτημα της αριστεράς, ωστόσο, ο ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαίτερα από τη στιγμή που συγκυβερνούσε με τον Πάνο Καμμένο, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να προωθήσει κάποια τέτοια απόφαση. Η χώρα προετοιμάζεται λοιπόν για τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου και η αστυνομία βρίσκεται επί ποδός.

Στην ΕΛΑΣ ανησυχούν για το ενδεχόμενο να γίνουν οι παρελάσεις «όχημα» διαμαρτυρίας για πολίτες δυσαρεστημένους από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ιδιαίτερα στη βόρεια Ελλάδα.

Η Συμφωνία των Πρεσπών προκαλεί ακόμα αντιδράσεις, κάτι που φάνηκε στην περιοδεία του Νίκου Παππά στη βόρεια Ελλάδα και η αστυνομία εκτιμά πως θα υπάρξουν ανάλογα περιστατικά στο πλαίσιο των εκδηλώσεων και των παρελάσεων για την εθνική επέτειο της απελευθέρωσης.

Η ιστορία κάνει κύκλους και ο ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται να ζήσει ως… θύμα πια, ό,τι είχε ζήσει ως θύτης την περίοδο της διακυβέρνησης του Αντώνη Σαμαρά.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.