ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αποδοκιμασίες και στην Αυστραλία-Τα... άκουσε ο Βαρεμένος (video)

11:25 - 24 Μαρ 2019 | Πολιτική
Αποδοκιμασίες και στην Αυστραλία-Τα... άκουσε ο Βαρεμένος (video)
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος που έδωσε το «παρών» στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου στη Μελβούρνη δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες από ομάδα ομογενών που βρισκόταν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις άρχισε την ομιλία του μετά τη δοξολογία στον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ευσταθίου, ο κ. Βαρεμένος δέχθηκε έντονες αποδοκιμασίες, με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως αρχικά του φώναξαν «Ελλάς, Ελλάς, Μακεδονία» και στη συνέχεια αποκάλεσαν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ «προδότες» και τον αντιπρόεδρο της Βουλής «αλήτη».

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα neoskosmos κάποιος από τους συγκεντρωμένους πέταξε και δύο μπουκάλια προς τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος αποχώρησε συνοδεία αστυνομικών από το σημείο.

 

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

 

Μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι αποχώρησε αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του κάνοντας λόγο για «προβοκατόρικη ενέργεια». Σύμφωνα με τον ίδιο τα συνθήματα που ακούστηκαν ήταν «όπως αυτά που φωνάζουν οι χρυσαυγίτες στην Ελλάδα».

Ο Γιώργος Βαρεμένος υποστήριξε, επίσης, ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ομογενών του ζητήσε συγγνώμη για το «μεμονωμένο περιστατικό».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.