ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος για Πετσίτη:Έκανε τις δικές του επιλογές, υπάρχει ατομική ευθύνη

13:21 - 01 Απρ 2019 | Πολιτική
Τζανακόπουλος για Πετσίτη:Έκανε τις δικές του επιλογές, υπάρχει ατομική ευθύνη
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος αναφέρθηκε σήμερα στα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τελευταία με τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, κάνοντας λόγο για «ατομική» ευθύνη και προσωπικές επιλογές.

«Ο κ. Πετσίτης έκανε τις δικές του επιλογές και τράβηξε το δικό του δρόμο, από ένα σημείο και μετά υπάρχει ατομική ευθύνη και όλα θα ελεγχθούν, σχετίστηκε με επιχειρήσεις με τις οποίες η κυβέρνηση συγκρούστηκε ανοιχτά», ανέφερε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μιλώντας στον ραδιόφωνο 24/7. 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε για την ίδια υπόθεση ότι ο φιλικός Τύπος της ΝΔ παράγει περισσότερα fake news απ όσα μπορεί να καταναλώσει το κόμμα, καθώς και ότι η Ζωή Κωνσταντοπούλου σιγοντάρει για δικούς της λόγους τη «σκανδαλολογία».

Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ με ανακοίνωσή της έκανε λόγο για παρέα του Μαξίμου που εμπλέκεται σε ένα μεγάλο οικονομικό σκάνδαλο καθώς στους λογαριασμούς του Μανώλη Πετσίτη, στενού συνεργάτη του Νίκου Παππά, βρέθηκαν αδικαιολόγητα μεγάλα ποσά, με αποστολέα τον επίσης φίλο του κ. Παππά, Αρτέμη Αρτεμίου που δραστηριοποιείται στην Κύπρο.

Τελευταία τροποποίηση στις 13:31 - 01 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.