ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τζανακόπουλος για αποδοκιμασίες σε Μητσοτάκη:Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες

14:09 - 01 Απρ 2019 | Πολιτική
Τζανακόπουλος για αποδοκιμασίες σε Μητσοτάκη:Όποιος σπέρνει ανέμους, θερίζει θύελλες
Με δηκτικό τρόπο σχολίασε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τις αποδοκιμασίες προς το πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βέροια. «Αγκάλιασε τις ακροδεξιές πρακτικές, τις κάλυψε και τις υιοθέτησε» τόνισε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ.

Μιλώντας στον ρ/σ «News 247», ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για μεγάλο χρονικό διάστημα, «αγκάλιασε» τις ακροδεξιές πρακτικές, τις κάλυψε και τις υιοθέτησε ως τρόπο πολιτική αντίδρασης. Πρόσθεσε ότι ο κ. Μητσοτάκης έπαιξε ένα πολιτικό χαρτί για να αξιοποιήσει πολιτικά τις αντιρρήσεις τμήματος της κοινωνίας και έχασε τον έλεγχο, υιοθετώντας πλήρως την ακροδεξιά και, όπως είπε, το χειρότερο ήταν ότι δεν φάνηκε να στέκεται αυτοκριτικά απέναντι στο ζήτημα, μη κατανοώντας ότι παίζοντας σε αυτό το ακραίο πεδίο, ο μόνος που κερδίζει είναι η ακροδεξιά και ο εθνικισμός, σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Αναφερόμενος στις αντιδράσεις που εκδηλώνονται στη βόρεια Ελλάδα για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι υπάρχουν πολίτες που εξακολουθούν να έχουν επιφυλάξεις, ακόμα και αντιρρήσεις, εκφράζοντας ωστόσο την εκτίμηση ότι οι ακραίες ενέργειες διακοπής ομιλιών είναι «μάλλον μειοψηφικές, για να μην πω περιθωριακές».

Τελευταία τροποποίηση στις 14:19 - 01 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.