ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ζαχαριάδης: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ κινήθηκαν εκλογικίστικα και θα την πατήσουν

15:39 - 02 Απρ 2019 | Πολιτική
Ζαχαριάδης: ΝΔ και ΚΙΝΑΛ κινήθηκαν εκλογικίστικα και θα την πατήσουν
Σφοδρή επίθεση σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ εξαπέλυσε ο Κώστας Ζαχαριάδης με αφορμή τις πολιτικές τους τοποθετήσεις το τελευταίο διάστημα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και στην έκθεση Στουρνάρα για την οικονομία.

“Όταν πηγαίνουν στην ομιλία Μητσοτάκη είναι φασίστες και ακροδεξιοί. Όταν πηγαίνουν στου Τσίπρα και του Παππά είναι αγανακτισμένοι και πρόκειται για δίκαιη οργή. ” δήλωσε χαρακτηριστικά στον news247 και τους 88,6 ο διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στη στάση των δύο κομμάτων για το Μακεδονικό.

“Πήραμε και συνεχίσαμε την εθνική γραμμή που είχε η χώρα και ολοκληρώσαμε τη διαπραγμάτευση πάνω σε αυτές τις ράγες” συνέχισε, λέγοντας ότι ο Αλέξης Τσίπρας στάθμισε το συμφέρον της χώρας πάνω από μια δημοφιλία δημοσκοπική.

Σε σχέση με το πολιτικό κόστος για τον ΣΥΡΙΖΑ από τη Συμφωνία των Πρεσπών απάντησε: “την απόφαση θα την πάρει ο ελληνικός λαός. Η κάλπη θα δείξει. Τα κόμματα πρέπει να παίρνουν και δύσκολες αποφάσεις”.

Αναφορικά με την έκθεση Στουρνάρα για την οικονομία είπε ότι “μπορεί οι εκτιμήσεις να είναι σωστές και όχι πολιτική παρέμβαση. Έχουν γίνει λάθος εκτιμήσεις τα τελευταία χρόνια από την ΤτΕ, όπως το να μη βγει η χώρα στις αγορές και να πάει σε ένα μίνι 4ο μνημόνιο, παίρνοντας πιστοληπτική γραμμή. Είναι ερώτημα η επιμονή Στουρνάρα με το ζήτημα αύξησης του κατώτατου μισθού”.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.