ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κούλογλου:Η εκταμίευση του 1 δισ. εκφράζει την πρόοδο της οικονομίας

12:15 - 05 Απρ 2019 | Πολιτική
Κούλογλου:Η εκταμίευση του 1 δισ. εκφράζει την πρόοδο της οικονομίας
Η εκταμίευση του 1 δισ. ευρώ εκφράζει την πρόοδο της οικονομίας, δήλωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιος Κούλογλου στο ΑΠΕ, κληθείς να σχολιάσει τη συζήτηση στο σημερινό Eurogroup «Αυτή τη στιγμή, η πρώτη εκταμίευση του 1 δισ., γιατί το συνολικό ποσό που μας χρωστούν είναι 4,5-5 δισ. εκφράζει και την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας, τις καλές σχέσεις με τις Βρυξέλλες και ότι αυτές οι λεγόμενες μεταρρυθμίσεις, έχουν προωθηθεί από την ελληνική κυβέρνηση».

Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επιμένει στα περί ανταλλαγής των συντάξεων με τους θεσμούς σε ό,τι αφορά τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Κούλογλου, τόνισε: «Η στάση του κ. Μητσοτάκη πλέον ξεφεύγει από την πολιτική αντιπαράθεση, έστω και προεκλογική και γίνεται αισχρή και αντιευρωπαϊκή. Η κ. Μέρκελ, όπως θα θυμάστε, στο ταξίδι της εδώ άδειασε τελείως τον κ. Μητσοτάκη αναφερόμενη σε αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας».

«Καταλαβαίνουμε, όλοι αντιπολίτευση μπορούμε να κάνουμε, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια, αυτά τα όρια πλέον για τον κ. Μητσοτάκη δεν υπάρχουν, έχει ξεφύγει τελείως. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι οθωμανικό παζάρ. Στην Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχουν συγκεκριμένοι κανόνες, τους οποίους ακολουθείς ή δεν ακολουθείς και αυτό αφορά και τις συντάξεις και όλα τα υπόλοιπα ζητήματα», πρόσθεσε ο κ. Κούλογλου.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.