ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαζαρίδης: Σε 49 ημέρες το οριστικό «ciao» στον Τσίπρα

11:38 - 08 Απρ 2019 | Πολιτική
Λαζαρίδης: Σε 49 ημέρες το οριστικό «ciao» στον Τσίπρα
Για «οριστικό ciao» στον Αλέξη Τσίπρα σε 49 ημέρες έκανε λόγο ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μακάριος Λαζαρίδης. Αφορμή για το καυστικό του σχόλιο αποτέλεσε η εκδήλωση της «Προοδευτικής Συμμαχίας» στο Γαλάτσι.

«Μπορεί ο κ. Τσίπρας να τραγούδησε το 'Bella Ciao' στην προσπάθειά του να το παίξει ηγέτης της κεντροαριστεράς, το μόνο σίγουρο, όμως, είναι ότι σε 49 μέρες οι πολίτες θα πουν οριστικά ciao στον ίδιο» τόνισε ο κ. Λαζαρίδης.

Συνέχισε τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «συμπορεύτηκε με την Χρυσή Αυγήστις πλατείες της αγανάκτησης, συνεργάστηκε μαζί της για να ρίξει την προηγούμενη κυβέρνηση, καθυστερεί τη δίκη της εδώ και τέσσερα χρόνια και συγκυβέρνησε με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ και τώρα ανακάλυψε ξαφνικά τον κίνδυνο της ακροδεξιάς».

Στο ίδιο πλαίσιο ανέφερε πως «όσοι επιχειρούν συνειδητά ή ασυνείδητα να κανονικοποιήσουν και να εξωραΐσουν το ΣΥΡΙΖΑνα δώσουν σαφείς απαντήσεις σε μία σειρά από απλά ερωτήματα που έχουν όλοι οι πολίτες: Τι σόι κεντροαριστερή στροφή είναι αυτή όταν ο ίδιος ο Πρωθυπουργός στηρίζει πλήρως τις καθημερινές χυδαιότητες του κ. Πολάκη; Πώς είναι δυνατόν να παριστάνει ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ ότι έγινε ένα κανονικό κόμμα όταν και σήμερα επιτίθεται και προσπαθεί να ελέγξει κομματικά όλους τους ανεξάρτητους θεσμούς: από τη δικαιοσύνη και τις ανεξάρτητες αρχές μέχρι την κεντρική τράπεζα της Ελλάδας;».

Κατέληξε διερωτώμενος «ποιοι κεντρώοι και κεντροαριστεροί ψηφοφόροι μπορούν να πεισθούν να στηρίξουν μία κυβέρνηση που εξακολουθεί να στηρίζεται στα μισά στελέχη των ΑΝΕΛ, καθώς και άλλων αχαρακτήριστων περιπτώσεων, όπως είναι οι κυρίες Παπακώστα και Μεγαλοοικονόμου».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.