ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιοδεία Μητσοτάκη στη Νάξο

19:25 - 10 Απρ 2019 | Πολιτική
Περιοδεία Μητσοτάκη στη Νάξο
Συνεχίζει την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά την Πάρο, την Τετάρτη βρέθηκε στη Νάξο και συνομίλησε με κατοίκους του νησιού

O πρώτος προορισμός του κ. Μητσοτάκη ήταν το δημαρχείο του νησιού όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Νάξου και δημοτικούς συμβούλους.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου η οποία έχει κύκλο εργασιών 20,5 εκατ. ευρώ και αντιπροσωπεύει το 60% της οικονομίας του νησιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι κάθε χρόνο η ένωση εξάγει συνολικά 50 με 60 τόνους προϊόντων.

Ακολούθως, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στο Φιλώτι, όπου τον υποδέχθηκαν στην πλατεία του χωριού με ένα ακόμη κοτσάκι, του πρόσφεραν να δοκιμάσει παραδοσιακά προϊόντα και κυρίως τα περίφημα τοπικά τυριά τους.

Μετά το Φιλώτι, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατευθύνθηκε στην Απείρανθο όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί τον τοπικό Γυναικείο Συνεταιρισμό και το παραδοσιακό κλωστοϋφαντουργικό τους εργαστήρι στο οποίο εργάζονται γυναίκες του χωριού.

Επισκεπτόμενος το καφενείο του χωριού, του δώρισαν ένα βιβλίο με την ιστορία της Απειράνθου και ένα κρητικό μαχαίρι καθώς όπως του ανέφεραν οι κάτοικοι, το χωριό τους έχει πολύ στενές σχέσεις με την Κρήτη. 

Τελευταία τροποποίηση στις 19:45 - 10 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.