ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ορκίστηκε βουλευτής η Λυμπεράκη - «Επιστρέφω σε μία λαμπρή μέρα»

11:50 - 11 Απρ 2019 | Πολιτική
Ορκίστηκε βουλευτής η Λυμπεράκη - «Επιστρέφω σε μία λαμπρή μέρα»
Ορκίστηκε την Πέμπτη η Αντιγόνη Λυμπεράκη, η οποία θα λάβει την έδρα του Γιώργου Αμυρά, ο οποίος παραιτήθηκε από βουλευτής για να ενταχθεί στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Η κα Λυμπεράκη έλαβε πολιτικό όρκο λίγο μετά τις 9.30 στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Επιστρέφω στη Βουλή σε μία λαμπρή ημέρα, την επόμενη που βγήκε η πρώτη φωτογραφία για τις μαύρες τρύπες και σε όλη την ταραχή που φέρνει στην Ευρώπη το Brexit και η αβεβαιότητα. Πιστεύω ότι το Ποτάμι με μία φωνή παραπάνω θα καταφέρει να πει ακριβώς αυτά που θέλει, με την ψυχραιμία που πρέπει, χωρίς να πέφτει στις παγίδες των ανταγωνισμών και της στείρας επανάληψης παλιών επιχειρημάτων, για να ανανεωθούμε, να αναπνεύσουμε και να προχωρήσουμε όλοι μαζί» δήλωσε.

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη λογίζεται ως ανεξάρτητη βουλευτής μετά τη διάλυση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Ποταμιού.

Η ίδια είναι καθηγήτρια οικονομικών στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Ως υποψήφια σε κομματικό σχηματισμό κατέβηκε πρώτη φορά στις βουλευτικές εκλογές του Ιουνίου 2012, με το κόμμα της Δράσης του Στέφανου Μάνου, μετά την παραίτηση του οποίου τον Ιούλιο του ίδιου έτους, ανέλαβε την αντιπροεδρία του κόμματος. Το 2014, αποχώρησε από τη Δράση και εντάχθηκε στο Ποτάμι όπου είχε εκλεγεί στη Β’ Αθηνών.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.