ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αστειότητες: Πριν αποχωρήσει από την Ευρωβουλή ο Ταγιάνι «καταδίκασε» το…«Μακελειό»!

13:46 - 11 Απρ 2019 | Πολιτική
Αστειότητες: Πριν αποχωρήσει από την Ευρωβουλή ο Ταγιάνι «καταδίκασε» το…«Μακελειό»!
Υπερηφάνως μας πληροφορεί ο 14ος αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής και ένας εκ των τριών εναπομεινάντων ευρωβουλευτών του Σύριζα Δημήτρης Παπαδημούλης, ότι ο απερχόμενος πρόεδρος της Ευρωβουλής Αντόνιο Ταγιάνι, τα κατάφερε, μέσα στην γενικότερη «φούρια» του, για το τι θα κάνει στο μέλλον, να «καταδικάσει» το επίμαχο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Μακελειό»!

Γελάνε και τα «κράσπεδα» σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο, με την εμμονή του 14ου αντιπροέδρου της Ευρωβουλής, που βλέπει με τρόμο το ενδεχόμενο της μη επανεκλογής του, να εκμαιεύσει, από τον πρόεδρο της Ευρωβουλής, που κι’ αυτός παίρνει την άγουσα, καταδικαστική δήλωση για δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας.

…και ολοι αναρωτιούνται, τι απήχηση μπορεί να έχει στα ελληνικά και ευρωπαϊκά πολιτικά δρώμενα, μία τέτοιου είδους «καταδίκη».

Ακολουθεί η απάντηση του Αντόνιο Ταγιάνι προς τη δεύτερη επιστολή του Δημ. Παπαδημούλη:

Αγαπητέ Αντιπρόεδρε,

Αγαπητέ συνάδελφε,

Σας ευχαριστώ για την επιστολή σας με την οποία μου επιστήσατε την προσοχή στο άρθρο που δημοσιεύθηκε στην ελληνική εφημερίδα "Mακελειό".

Ως δημοσιογράφος, εκφράζω τη λύπη μου για τη χρήση χυδαίων και σεξιστικών αναφορών σε δημοσιεύματα του Τύπου.

Ως Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καταδικάζω πάντα τέτοιες ενέργειες στο πλαίσιο του θεσμικού μας οργάνου.

Ο σεβασμός των αξιών μας είναι καθοριστικής σημασίας για τη δημοκρατική και ευημερούσα ανάπτυξη της κοινωνίας μας και οφείλουμε να δεσμευόμαστε σε αυτές τις αξίες και σε όλα τα επίπεδα.

Ειλικρινά δικός σας,

Αντόνιο Ταγιάνι

Νίκος Ρούσσης – Στρασβούργο

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.