ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμίνης-Δάλμας «οργώνουν» την Κρήτη

12:59 - 17 Απρ 2019 | Πολιτική
Καμίνης-Δάλμας «οργώνουν» την Κρήτη
Οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΚΙΝΑΛ βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Κρήτη, στο πλαίσιο των επισκέψεων κλιμακίων του Κινήματος Αλλαγής σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να συζητήσουν με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς, επιχειρηματίες και πολίτες σε κάθε γωνιά της χώρας.
 
 
Στο ίδιο μήκος κύματος, συναντούν στελέχη του κόμματος και συζητούν μαζί τους την πολιτική επικαιρότητα, ενώ λίγο πριν τις ευρωκάλπες, μοιραία στο τραπέζι κάθε συνάντησης πέφτουν οι ευρωεκλογές. Ενδιαφέρον, πάντως, υπάρχει και για τις αποφάσεις του δευτέρου Συνεδρίου του Κινήματος Αλλαγής, δεδομένου ότι χαράζουν τρόπον τινά την πορεία του κόμματος στο εξής.

Έτσι, οι δύο υποψήφιοι ευρωβουλευτές, και το κλιμάκιο που τους συνοδεύει στο οποίο μετέχει και ο Γιάννης Μεϊμάρογλου, έχουν ήδη επισκεφθεί το Ρέθυμνο, τα Χανιά και χθες το Λασίθι, όπου μάλιστα κάτοικοι τους υποδέχθηκαν με πράσινα λουλούδια, ενώ σήμερα ετοιμάζονται για την ‘μεγάλη μέρα’ στο νησί. Ο λόγος για την μεγάλη προεκλογική ομιλία που προετοιμάζουν στο Ηράκλειο, με την συμμετοχή του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και βουλευτή Ηρακλείου Βασίλη Κεγκέρογλου.
 
Γ.Α.
Τελευταία τροποποίηση στις 13:12 - 17 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.