ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λοβέρδος: Δε θα κάνω χρήση της βουλευτικής ασυλίας

11:39 - 18 Απρ 2019 | Πολιτική
Λοβέρδος: Δε θα κάνω χρήση της βουλευτικής ασυλίας
Ο Αντρέας Λοβέρδος επανέλαβε κατά την ακρόασή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής πως δεν επιθυμεί να κάνει χρήση της βουλευτικής ασυλίας του σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Η διαδικασία ακρόασης του Ανδρέα Λοβέρδου δεν ξεπέρασε το 1,5 λεπτό, και σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός ανέφερε πως ό,τι έχει να πει, θα το αναφέρει στη συνεδρίαση της Παρασκευής στην Ολομέλεια που έχει αντικείμενο την άρση ασυλίας του.

Ο κ. Λοβέρδος, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και τις προηγούμενες ημέρες, είπε και την Πέμπτη ότι δεν επιθυμεί να κάνει χρήση ούτε του άρθρου 62 (σ.σ. βουλευτική ασυλία) ούτε του άρθρου 86 του Συντάγματος (σ.σ. ευθύνη υπουργών) ήτοι επιθυμεί η Βουλή να αποφασίσει την άρση ασυλίας του. «Για να αποκαλυφθεί όλη η σκευωρία σε βάρος μου», είπε ενώπιον της Επιτροπής Δεοντολογίας, σημειώνοντας ότι δεν θα ακολουθήσει την οδό που έχουν ακολουθήσει άλλοι υπουργοί όταν ζήτησαν να αντιμετωπιστούν με τις διατάξεις περί άρσης της βουλευτικής ασυλίας καίτοι ασκούν κυβερνητικά καθήκοντα, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ.

Τελευταία τροποποίηση στις 11:53 - 18 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.