ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καμμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ

10:10 - 22 Απρ 2019 | Πολιτική
Καμμένος: Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ
Αιχμές κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, αλλά και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα από τον Πάνο Καμμένο. Επανέλαβε όσα κατήγγειλε στην Ολομέλεια της Βουλής, ενώ έκανε λόγο για προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να γίνει «νέο ΠΑΣΟΚ».

Ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας μιλώντας στον ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στον κ. Κοτζιά τόνισε ότι: «ο Κοτζιάς συντόνιζε τους παράγοντες του υπουργείου Εξωτερικών για τον διαγωνισμό για τις θεωρήσεις, γι’ αυτό ξηλώθηκε… Εγώ αυτή την υπόθεση ανέφερα στο υπουργικό συμβούλιο». 

Για τον Πέτρο Κόκκαλη και την υποψηφιότητά του με τον ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε: «ο Πέτρος Κόκκαλης δεν είναι απλώς ο γιος του Σωκράτη Κόκκαλη, είναι ένας άνθρωπος που η οικογένεια του έχει μετοχές σε εταιρεία που έχει δημόσια έργα την ΙΝΤΡΑΚΑΤ, και μετοχές στην Intracom Defence Systems που κάνει δουλειές με το υπουργείο Άμυνας. Αυτό μπορεί να είναι νόμιμο, αλλά δεν είναι ηθικό».

Αναφορικά με την υπόθεση Πετσίτη σχολίασε: «Δεν πιστεύω ότι ο κ. Παππάς συνέχιζε να δίνει το δικαίωμα από το 2015 και μετά στον κ. Πετσίτη».

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ συνέχισε λέγοντας: «Οι ΑΝΕΛ πάντα διαχωρίζαμε τη θέση μας όταν πήγαινε προς τη γερμανική πλευρά η κυβέρνηση. Ο Τσίπρας δεν είναι της Αριστεράς, διεκδικεί το χρίσμα των ευρωσοσιαλιστικών και διεκδικεί την πράσινη Αριστερά, δηλαδή να γίνει νέο ΠΑΣΟΚ».

Τέλος, τόνισε πως είναι εναντίον της ευρωπαϊκής ενοποίησης με την έννοια της τραπεζικής ενοποίησης, ενώ άσκησε κριτική στην κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στις ιδιωτικοποιήσεις, όπως στο Ελληνικό και την ΕΛΒΟ.

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 10:22 - 22 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.