ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φλαμπουράρης για α'κατοικία: Ενδεχόμενο να αλλάξει το κριτήριο λοιπής περιουσίας

15:49 - 27 Απρ 2019 | Πολιτική
Φλαμπουράρης για α'κατοικία: Ενδεχόμενο να αλλάξει το κριτήριο λοιπής περιουσίας
«Μεθοδικά, σταδιακά και στοχευμένα, θα λαμβάνουμε επανορθωτικά και αναπτυξιακά μέτρα εντός των δημοσιονομικών περιθωρίων. Καθώς η χώρα εμπεδώνει τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις και παγιώνει τη σταθερότητα στην οικονομία της, θα υπάρξουν και μόνιμα, θετικά για τους πολλούς, μέτρα. Προφανώς μέσα σε αυτά είναι η 13η σύνταξη», τονίζει ο υπουργός Επικρατείας, Αλέκος Φλαμπουράρης, σε συνέντευξή του στην Realnews.

Αναφορικά με το πλαίσιο προστασίας της πρώτης κατοικίας, ο υπουργός Επικρατείας αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αλλάξει το κριτήριο της λοιπής περιουσίας εάν διαπιστωθεί ότι επηρεάζει την υπαγωγή του δανειολήπτη στη ρύθμιση.

Ο κ. Φλαμπουράρης προκαλεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ, τη ΝΔ αν έχει πρόταση θεσμοποιημένων μόνιμων μέτρων εντός των δημοσιονομικών στόχων, να την καταθέσει δημοσίως «Αλλά πώς να το κάνει, αφού το πρόγραμμά της είναι πρόγραμμα βαθύτερης λιτότητας. Αντί να ζητάει αυξήσεις μισθών, ευαγγελίζεται την κατάργηση του οκτάωρου. Αντί να ζητάει αύξηση των συντάξεων, ευαγγελίζεται την ιδιωτική ασφάλιση. Για να κρύψει, λοιπόν, την αντιλαϊκή της πολιτική η ΝΔ, για να μην παραδεχθεί ότι τα μέτρα είναι θετικά, επιχειρεί να πει πως είναι πρόσκαιρα και "πονηρά"».

 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:11 - 27 Απρ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.