ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κων. Πολιτάκης: Συνεργασία δήμου Κηφισιάς - επιχειρήσεων

16:36 - 03 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Κων. Πολιτάκης: Συνεργασία δήμου Κηφισιάς - επιχειρήσεων
“Πιστεύω οτι ο δήμος πρέπει να συνεργαστεί με τις επιχειρήσεις της Κηφισιάς και να βοηθήσει να δημιουργηθούν συνέργειες για το κοινό καλό. Όπως πχ. να βρούν δουλειές οι κάτοικοι της περιοχής η οποία παρ' όλο που θεωρείται πλούσιος δήμος στην πραγματικότητα έχει υψηλό δείκτη ανεργίας. Ο δήμος πρέπει μέσω της δράσης του και με τη συνεργασία με τις επιχειρήσεις της περιοχής να στηρίζει την πόλη, αλλά και να λειτουργεί ανταποδοτικά προς τους δημότες.”



Αυτά είπε στην πρώτη του τηλεοπτική παρουσία ο Κωνσταντίνος Πολιτάκης, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τον δήμο Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας, Εκάλης με τον συνδυασμό του Γιώργου Τσούλου, Πόλη - Δύναμη.  

Ο 25 χρονος Κων. Πολιτάκης,  είναι γέννημα θρέμα Κηφισιώτης, είναι για πρώτη φορά υποψήφιος  και υποστηριζει τη συνεργασία δήμου και κατοίκων σε πρακτικούς στόχους, όπως στη διευκόλυνση της επιχειρηματικότητας και στην αύξηση της απασχόλησης.

Ο ίδιος στο βιογραφικό του αναφέρει:

Γεννήθηκα το 1994 στην Κηφισιά, είμαι γιος του του γιατρού Ηλία Πολιτάκη και της Βαλεντίνας Παπανικολάου. Αποφοίτησα από την σχολή Μωραΐτη το 2012 και συνέχισα τις σπουδές μου στο τμήμα Βιολογίας του Ανθρώπου του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας.

Στα φοιτητικά μου χρόνια, παράλληλα με τις σπουδές μου έδειξα έντονο ενδιαφέρον για την πολιτική και τα κοινά, και συμμετείχα δυναμικά ως ενεργό μέλος του συλλόγου φοιτητών, διεκδικώντας φοιτητική χορηγία, μείωση διδάκτρων και βελτίωση των συνθηκών στέγασης και σίτισης των οικονομικά ασθενέστερων σπουδαστών, καταθέτοντας παράλληλα προτάσεις για την αναβάθμιση του προγράμματος σπουδών.

Στο παρελθόν έχω εργαστεί στο τομέα του real estate και των βραχυχρόνιων μισθώσεων βοηθώντας αρκετούς συμπολίτες μου με την ενοικίαση διαμερισμάτων μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας.
Επίσης ασχολούμαι μέχρι και σήμερα με το web design, την κατασκευή ιστοσελίδων και την διαχείριση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά του δήμου Κηφισιάς, με διάθεση να προσφέρω και να βοηθήσω για την αλλαγή της πόλης που μεγάλωσα και ζω προς το καλύτερο, εκπροσωπόντας τη γενιά μου που νοιώθει απογοήτευση και απαξίωση από την πολιτική, προσπαθώντας να τους φέρω πιο κοντά στην ενεργό συμμετοχή.
Η δημοτική παράταξη “Πόλη Δύναμη” και ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Τσούλος μου έδωσαν αυτή την ευκαιρία και αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα η συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.
Δέσμευση μου, να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για ενα δήμο πιο ανθρώπινο και ανοιχτό για τους δημότες, τις Επιχειρήσεις, τη νέα γενιά και φιλικό προς το Περιβάλλον.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:57 - 03 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.