ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νομοσχέδια προεκλογικών υποσχέσεων

20:25 - 04 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Νομοσχέδια προεκλογικών υποσχέσεων
Με «κλειδωμένο» το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, αλλά «μισάνοιχτο» ακόμα το πακέτο ελαφρύνσεων ολοκληρώθηκε η μαραθώνια -περίπου 4,5 ωρών- σύσκεψη του οικονομικού επιτελείου υπό τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, σχετικά με το προεκλογικό πακέτο παροχών που ετοιμάζει η κυβέρνηση.

Την Κυριακή το απόγευμα, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Έφη Αχτσιόγλου θα παρουσιάσουν σε κοινή συνέντευξη Τύπου το νομοσχέδιο των 120 δόσεων, το οποίο τη Δευτέρα θα κατατεθεί στη Βουλή.

Ειδικότερα, το νομοσχέδιο που θα κατατεθεί στη Βουλή και θα περιλαμβάνει:

- Τις οφειλές ιδιωτών σε εφορία, Αυτοδιοίκηση και Ταμεία

- Τις διατάξεις σχετικά με όσους κάνουν παραδόσεις κατ' οίκον

- Τις αποφάσεις που αφορούν στις χήρες και

- Τα όσα θα ισχύουν σχετικά με την αιτιολογημένη απόλυση.

Τα παραπάνω γνωστοποίησαν κυβερνητικές πηγές, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συζητήσεις του πρωθυπουργού με το οικονομικό επιτελείο θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε ό,τι αφορά την οριστικοποίηση των μέτρων ελάφρυνσης που έχει προαναγγείλει ο Αλέξης Τσίπρας.

Στην σύσκεψη έλαβαν μέρος ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτσιόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο υφυπουργός στον πρωθυπουργό Δημήτρης Λιάκος, καθώς και οι υπ. Επικρατείας Βερναρδάκης, Φλαμπουράρης και Τζανακόπουλος.

Τελευταία τροποποίηση στις 22:36 - 04 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.