ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σήμερα η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά Πολάκη

10:59 - 06 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Σήμερα η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά Πολάκη
Σήμερα, Δευτέρα, αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η πρόταση μομφής της Νέας Δημοκρατίας κατά του Παύλου Πολάκη, για τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού υγείας σε βάρος του υποψηφίου ευρωβουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης Στέλιου Κυμπουρόπουλου.

Σύμφωνα με όσα είχε εξαγγείλει ο πρωθυπουργός στη Βουλή, πρόκειται να μετατρέψει την πρόταση μομφής σε ψήφο εμπιστοσύνης για την κυβέρνηση, παρά τις αντιδράσεις βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του Υπουργού Υγείας, που στάθηκαν απέναντι στις δηλώσεις Πολάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποδείξει τη συγκεκριμένη ημερομηνία σε συνέντευξή του στον ΑNT1 αναφέροντας ότι «Όλος ο πολιτικός βίος του κ. Πολάκη είναι χυδαίος, προσβλητικός και τολμώ να πω και φασιστικός», ενώ μίλησε για «ηθική υποχρέωση να επαναφέρουμε κάποιο ελάχιστο κώδικα αξιών επιτέλους στην πολιτική». Τόνισε μάλιστα ότι ο κ. Τσίπρας θα μπορούσε να είχε αποπέμψει τον κ. Πολάκη ή να αφήσει να συζητηθεί η πρόταση μομφής, «με το ρίσκο φυσικά ο κ. Πολάκης να αποπεμφθεί από την κυβέρνηση, διότι είναι πολύ μόνος του ο κ. Τσίπρας σε αυτήν την υπόθεση. Είναι ξεκάθαρο ότι η μεγάλη πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ απορρίπτει αυτές τις λογικές γι’ αυτό και μετατρέπει ο κ. Τσίπρας την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης». 

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.