ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Το Ερρίκος Ντυνάν επανέρχεται στο ΕΣΥ και στους πολλούς

13:40 - 06 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Τσίπρας: Το Ερρίκος Ντυνάν επανέρχεται στο ΕΣΥ και στους πολλούς
Η επιστροφή του Ερρίκος Ντυνάν στο ΕΣΥ βρέθηκε στο επίκεντρο σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον Αλέξη Τσίπρα. Σε αυτή συμμετείχε ο επικεφαλής της Τράπεζας Πειραιώς Χρήστος Μεγάλου και ο Αντώνης Παπαδημητρίου, πρόεδρος του Ιδρύματος Ωνάση.

Αναλυτικά, ο πρωθυπουργός έγραψε στο Twitter «Είχαμε σήμερα σύσκεψη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς, Χρήστο Μεγάλου και τον Πρόεδρο του Ιδρύματος Ωνάση, Αντώνη Παπαδημητρίου, για την εξαγορά του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν και την επιστροφή του στο δημόσιο σύστημα Υγείας».

Και πρόσθεσε «Ένα στολίδι για το δημόσιο σύστημα Υγείας, το οποίο πέρασε εν μία νυκτί σε ιδιωτικά συμφέροντα, με χαριστικές τροπολογίες για να εξυπηρετεί δωρεάν τις ελίτ, τώρα, μέσα από τη συνεργασία του Δημοσίου με το Ίδρυμα Ωνάση, επανέρχεται στο ΕΣΥ και την υπηρεσία των πολλών».

Την ίδια στιγμή, πηγές της Τράπεζας Πειραιώς κάνουν λόγο για βελτιωμένη προσφορά για το Ερρίκος Ντυνάν. Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης προσφοράς ύψους 80 εκατ. ευρώ, όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, εμπόδιο είχαν σταθεί οι αυξημένες εγγυήσεις για την αποπληρωμή τμήματος του νοσοκομείου σε περίπτωση που βρεθεί στην ιδιοκτησία του Δημοσίου.

Η προσφορά αναμένεται να αξιολογηθεί χωρίς να έχει υπάρξει ακόμα κάποια απόφαση. 

Τελευταία τροποποίηση στις 17:21 - 06 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.