ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Μείωση φόρων για όλους-Προεκλογικό επίδομα η 13η σύνταξη

18:47 - 09 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Μείωση φόρων για όλους-Προεκλογικό επίδομα η 13η σύνταξη
Η κυβέρνηση «θα γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη, όλο και πιο τοξική, όλο και πιο κίτρινη» υποστήριξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης σε δηλώσεις του από το Μενίδι Αιτωλοακαρνανίας για να προσθέσει ότι η 13η σύνταξη είναι προεκλογικό επίδομα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κόμματος, ο πρόεδρος της ΝΔ σχολίασε πως «η λάσπη θα απαντιέται και θα απαντιέται σκληρά και με επιχειρήματα… Δεν υπάρχει ηθικό πλεονέκτημα φίλες και φίλοι: αυτό βούλιαξε στα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου».

Ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε πως πρωταρχικό μέλημά του είναι «το αύριο αυτής της χώρας. Θα παρουσιάζουμε το σχέδιό μας για το πώς η Ελλάδα μπορεί να δημιουργήσει περισσότερες δουλειές, μπορεί να αξιοποιήσει τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, για το πώς θα βελτιωθεί το διαθέσιμο εισόδημα όλων σας, μειώνοντας τους φόρους. Για το πώς θα αισθάνεστε ασφαλείς στις γειτονιές σας, στα χωριά σας».

Αναφερόμενος στην ευρωπαϊκή διάσταση των εκλογών σημειώσε πως και σήμερα «έχει σημασία το τι θα γίνει στην Ευρώπη και έχει σημασία ότι η Νέα Δημοκρατία ανήκει στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή πολιτική οικογένεια», ενώ πρόσθεσε πως μία κυβέρνηση του κόμματός του θα μειώσει τους φόρους και χαρακτήρισε ως προεκλογικό επίδομα την παροχή που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός για τους συνταξιούχους. «Είναι πολύ εύκολο να έρχεσαι 15 μέρες πριν από τις εκλογές και να λες στους συνταξιούχους: θα σου δώσω ένα μικρό επίδομα, προεκλογικό επίδομα, μπας και καταφέρω να υφαρπάξω την ψήφο σου».

«Ψήφο εμπιστοσύνης η ελληνική κοινωνία την 26η Μαΐου θα δώσει στη Νέα Δημοκρατία και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Τσίπρα. Και μετά, το βράδυ ας έρθει να κάνει το ταμείο», είπε και κάλεσε τους οπαδούς του κόμματος να πείσουν τους αμφιταλαντευόμενους να στηρίξουν το κόμμα του.

Τελευταία τροποποίηση στις 19:00 - 09 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.