ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δένδιας: Ο πρόεδρος της ΝΔ ουδενός επιτέθηκε

13:22 - 10 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Δένδιας: Ο πρόεδρος της ΝΔ ουδενός επιτέθηκε
«Ο πρόεδρος της ΝΔ ουδενός επιτέθηκε», σχολίασε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

Ο κ. Δένδιας διευκρίνισε ότι «Επανειλημμένα ο ίδιος έχει δεχτεί βίαιη επίθεση και κατά ζώντων και τεθνεώτων συνολικά της οικογένειάς του. Να θυμίσω ότι η σύζυγός του έγινε στόχος ανηλεούς καθημερινής επίθεσης και από ΜΜΕ και από βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Εκλαμβάνω την τοποθέτηση του κ. Φίλη ως έμμεση αναγνώριση και μια αίτηση συγνώμης προς τον πρόεδρο της ΝΔ για όσα σε βάρος του και αδίκως έχουν λεχθεί. Ελπίζω η διατύπωση αυτή να πάει και προς τα πίσω για την περίοδο 2010-2014 για τα όσα διχαστικά και βαρύτατα συκοφαντικά έχουν λεχθεί».

Νωρίτερα, ο Νίκος Φίλης μιλώντας στη Βουλή είπε ότι «Κάποιες διατυπώσεις -άστοχες κατ΄εμέ του κ. Πολάκη, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το επαναλάβω, άλλωστε, το έχουν επισημάνει αυτό μια σειρά βουλευτών και στελεχών μας- αποφασίστηκε από τον κ. Μητσοτάκη και το επιτελείο του να αποτελέσουν μαζί με την κοτερολογία και την τυμβωρυχία το κεντρικό πολιτικό αφήγημα της ΝΔ. Μάτι, κότερο, Πολάκης, ιδού οι πολιτικές αιχμές- παρωδία  και ο προγραμματικός λόγος-τραγέλαφος, εν έτει 2019, μιας -πάλαι ποτέ- μεγάλης παράταξης που θέλει να αποκαλείται (αλλά εδώ και καιρό έχει πάψει να είναι) σύγχρονη, φιλελεύθερη, ευρωπαϊκή κεντροδεξιά».

Ο ίδιος πρόσθεσε «Κι έτσι, 20 μέρες πριν από τις ευρωεκλογές, η ΝΔ και ο αρχηγός της πήραν τη μεγάλη πολιτική ευθύνη να εμποδίσουν πάση θυσία τον διάλογο για την Ευρώπη, τις εκλογές για την αυτοδιοίκηση, τις 120 δόσεις, τις φοροελαφρύνσεις, την ενίσχυση των συνταξιούχων, τα μέτρα για την ανάπτυξη και να θολώσουν την κρίση των πολιτών, με απίθανες κατασκευές, fake news και ψευδολογίες βάζοντας στο στόχαστρο αυτό που πολύ τους πονά, το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.