ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεροβασίλη:Η βία δε σταματάει με ένα μαγικό κουμπί κ. Μητσοτάκη

13:19 - 10 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Γεροβασίλη:Η βία δε σταματάει με ένα μαγικό κουμπί κ. Μητσοτάκη
Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη με αφορμή τις δηλώσεις του για την επίθεση σε καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας.

«Το να οραματίζεται κανείς ότι η βία, η ανομία, ή η παραβατικότητα σταματάει με ένα μαγικό κουμπί επειδή θα διατάξει ο κ. Μητσοτάκης είναι ανοησία» δήλωσε η υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Η κ. Γεροβασίλη υποστήριξε ότι στόχος του κ. Μητσοτάκη ήταν να «γυρίσει την ατζέντα» μετά το «φιάσκο» του στη Βουλή.

«Ο κ. Μητσοτάκης έκανε σήμερα μία βόλτα στην Βουκουρεστίου, με δεδομένο ότι χθες είχαμε προβλήματα, τα οποία φυσικά και αντιμετωπίστηκαν από την Ελληνική Αστυνομία. Ωστόσο, το θέμα του δεν ήταν εκεί, το θέμα είναι ότι μετά την επιλογή του κ. Μητσοτάκη στη συζήτηση στη Βουλή να παίξει την παράσταση του με “fake news” ειδικά για την οικογένεια του Πρωθυπουργού, αλλά και πολλά άλλα, αυτό δεν του βγήκε» τόνισε και πρόσθεσε:

«Αποφάσισε λοιπόν τη γνωστή μέθοδο, όταν δεν μας βγει το θέμα το οποίο θέλουμε να υπηρετήσουμε, γυρνάμε στο γνωστό θέμα, βία, ανομία, ανοχή κ.λπ. το οποίο είναι απολύτως ψευδές»

Η υπουργός ανέφερε ακόμη ότι «οι επιχειρήσεις της Ελληνικής Αστυνομίας συνεχίζονται κανονικά» αλλά «είναι αόρατες όμως για τον κ. Μητσοτάκη».

 

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.