ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν θέλουν το ΚΙΝΑΛ...στα πόδια τους

19:47 - 10 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Γεννηματά: ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ δεν θέλουν το ΚΙΝΑΛ...στα πόδια τους
Ίσες αποστάσεις ανάμεσα στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη κράτησε η Φώφη Γεννηματά στην ομιλία της στη Βουλή την Παρασκευή. Η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ χαρακτήρισε "μακελείο" τη σύγκρουση των δύο πολιτικών αρχηγών την περασμένη Τετάρτη και τόνισε πως η ίδια δεν θα πέσει σε αυτό το επίπεδο.

Όπως δήλωσε η κ. Γεννηματά,  από το βήμα της Βουλής, κατά τη συζήτηση για την παροχή της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση,  “δεν σας ακολουθήσαμε σε αυτό και δεν το έχουμε ανάγκη, και έχουμε εξάλλου άλλη στάση ζωής στην πολιτική. Δεν επιδιώξαμε ποτέ τη προσωπική εξόντωση’ και πρόσθεσε είναι πρακτικές της δεξιάς του παρελθόντος που τωρα εφαρμόζει και νέα δεξιά του ΣΥΡΙΖΑ”.

Μάλιστα, χαρακτήρισε την επιλογή της κόντρας των δύο πολιτικών αρχηγών ως «συνειδητή επιλογή», προκειμένου να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Η Φώφη Γεννηματά τόνισε πως ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ είναι οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος, ενώ εκτίμησε πως τα δύο κόμματα ενοχλούνται από το ΚΙΝΑΛ και κάνουν ό,τι μπορούν για να ενισχύσουν τα άκρα, καθώς δεν θέλουν να δουν στην τρίτη θέση το Κίνημα Αλλαγής.

Ωστόσο, εξέφρασε την άποψη πως το κόμμα της θα τα καταφέρει και θα είναι τρίτη δύναμη στις ευρωεκλογές. “Εμείς θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης από τον ελληνικό λαό”, σημείωσε η κ. Γεννηματά.

Πρότεινε ακόμα «τη Δευτέρα να ψηφίσουμε όλοι μαζί τουλάχιστον: την κατάργηση του ελαστικού αφορολόγητου, τη στήριξη νέων που ανοίγουν νέες επιχειρήσεις, την ενίσχυση των νέων ζευγαριών για να καταπολεμήσουμε την υπογεννητικότητα, κατώτερη σύνταξη 500 για μεμονωμένο συνταξιούχο και 700 ευρώ για ζευγάρι, καθώς και επιστροφή φορολογικού συντελεστή στο 13%».

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.