ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Υπόσχεση Τσίπρα για 2.500 προσλήψεις το χρόνο στην Υγεία

13:15 - 12 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Υπόσχεση Τσίπρα για 2.500 προσλήψεις το χρόνο στην Υγεία
Μιλώντας στα εγκαίνια του νέου νοσοκομείου στη Λευκάδα ο Αλέξης Τσίπρας υποσχέθηκε πως «τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα έχουμε 2.500 προσλήψεις κάθε χρόνο στο χώρο της Υγείας».

Ο κ. Τσίπρας σημείωσε ότι η κυβέρνηση κατάφερε να σταματήσει το «πάρτι» στον χώρο της Υγείας και τη διαφθορά. «Διώξαμε από το ναό της Υγείας τους ποντικούς που ροκάνιζαν τα κονδύλια ώστε να μην μπορεί ο λαός να έχει ισότιμη πρόσβαση στο σύστημα Υγείας», είπε.

«Είμαι ευτυχής που μπορώ ως Πρωθυπουργός να εγκαινιάσω ένα υπερσύγχρονο νοσοκομείο που αξίζει στους αγώνες του λαού της Λευκάδας, στολίδι για την ευρύτερη περιοχή» πρόσθεσε, σημειώνοντας πως «υπήρχε μια αντίληψη ότι η αγορά θα αποφασίζει για το ποιος θα ζήσει και το ποιος θα πεθάνει». «Εμείς πιστεύουμε ότι το υπέρτατο αγαθό είναι η ζωή» επισήμανε για να συμπληρώσει ότι η κυβέρνηση άνοιξε «τις πόρτες των νοσοκομείων σε 2,5 εκατομμύρια ανασφάλιστους συμπολίτες μας».

«Καταβάλαμε μια πολύ δύσκολη πρωτοπάθεια μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Τα έργα μας είναι όμορφα όχι οι φάτσες μας. Ωραία είναι τα έργα μας και η προσπάθεια μας να δώσουμε ανάσα στους πολλούς» συνέχισε.

Ο Πρωθυπουργός προανήγγειλε ότι «σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμα τα νοσοκομεία Καρπάθου και Χαλκίδας» και εξήρε το έργο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας τον κ. Ξανθό και τον κ. Πολάκη «γιατί κατάφεραν να κάνουν πράξη το όραμά μας για μια δημόσια Υγεία καλύτερη για τους πολλούς».

«Περάσαμε μια δύσκολη περίοδο κατά την οποία δεν είχαμε πάντα εμείς τη δυνατότητα να παίρνουμε τις αποφάσεις Παραλάβαμε μια χώρα χρεοκοπημένη και μια κοινωνία λεηλατημένη», τόνισε. «Από εδώ από τα Ιόνια νησιά δώσαμε τον Αύγουστο του 2018, το μήνυμα ότι η χώρα γυρίζει σελίδα και μπορούμε με ελεύθερα τα χέρια να σχεδιάζουμε την επόμενη μέρα». «Έχουμε όραμα και σχέδιο να ανασυγκροτήσουμε το κοινωνικό κράτος, το σύστημα υγείας για τους πολλούς για τους οποίους έχουμε υποχρέωση να δουλεύουμε» πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.