ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Κινδυνεύει η 12η σύνταξη, όχι η δήθεν 13η

16:20 - 13 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Κινδυνεύει η 12η σύνταξη, όχι η δήθεν 13η
Στην Καλλιθέα βρέθηκε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συνομίλησε με πολίτες και ιδιοκτήτες καταστημάτων. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατηγόρησε την κυβέρνηση για ψηφοθηρία με αφορμή τα μέτρα που ανήγγειλε ο πρωθυπουργός από το Ζάππειο.

«Η 12η σύνταξη κινδυνεύει, όχι η 13η που δήθεν δίνει ο κ. Τσίπρας», σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας αναφερόμενος στη μείωση του αφορολογήτου, που νομοθέτησε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, η οποία, σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «για πρώτη φορά απειλεί να αφαιρέσει μισή σύνταξη ακόμη και από τους χαμηλοσυνταξιούχους».
 
Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους εμπορικούς δρόμους της πόλης και συνομίλησε με ιδιοκτήτες καταστημάτων αλλά και πολίτες που συνάντησε. Οι κάτοικοι έθεσαν στον κ. Μητσοτάκη το πρόβλημα της ανομίας και της εγκληματικότητας στις γειτονιές τους, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του κόμματος.

Παράλληλα, αναφερόμενος στο πακέτο παροχών της κυβέρνησης, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ανάφερε ότι έστω και αυτό το επίδομα είναι «καλοδεχούμενο» αλλά γίνεται για προφανείς ψηφοθηρικούς λόγους. «Έρχεται τώρα να σας πει “πάρτε ένα μικρό επίδομα”, πέντε μέρες πριν τις εκλογές», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Λίγο αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης είχε μία σύντομη κουβέντα με νέους δεκαεπτάρηδες που ψηφίζουν για πρώτη φορά.  Σε ερώτηση που δέχτηκε για τα κριτήρια με τα οποία πρέπει να επιλέγει κανείς ποιον να ψηφίσει, απάντησε πως «αυτόν που κυβερνά τον αξιολογείς για αυτά που έχει κάνει, και αυτόν που θέλει να σε κυβερνήσει για το αν τον πιστεύεις για αυτά που λέει ότι θα κάνει». Και πρόσθεσε πως «εμένα θα με κρίνεις για το αν πιστεύεις ότι αυτά τα οποία λέω, θα τα κάνω, αν βέβαια, συμφωνείς με αυτά».
 

Τελευταία τροποποίηση στις 16:34 - 13 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.