ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Στις προκλήσεις η Ελλάδα απαντά με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση

11:48 - 15 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Στις προκλήσεις η Ελλάδα απαντά με σταθερότητα και αυτοπεποίθηση
Διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία πραγματοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε την 1η Στρατιά στη Λάρισα και εξήρε την επιχειρησιακή ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή δυνατότητα των Ενόπλων Δυνάμεων από τον διοικητή της 1ης Στρατιάς, αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Είναι μεγάλη χαρά που επισκέπτομαι από χθες την πόλη της Λάρισας και είχα την ευκαιρία να συμμετέχω στη μεγάλη εορτή της πόλης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον στρατηγό για την ενημέρωση που μου έκανε σήμερα, επισκεπτόμενος το Αρχηγείο της 1ης Στρατιάς, όπου για άλλη μία φορά είχα τη δυνατότητα να διαπιστώσω την απόλυτη επιχειρησιακή δυνατότητα και ετοιμότητα των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων» ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Όπως επισήμανε, «σε μία εποχή μεγάλης έντασης στην Ανατολική Μεσόγειο, οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την απόλυτη εγγύηση της εθνικής κυριαρχίας και της εθνικής ανεξαρτησίας».

«Στις προκλήσεις, η Ελλάδα θα απαντά πάντα με σταθερότητα, αλλά και με απόλυτη αυτοπεποίθηση» πρόσθεσε.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.