ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στον Άλιμο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

14:12 - 15 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Στον Άλιμο ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος
Ο Υποψήφιος Ευρωβουλευτής της Ν.Δ, Στέλιος Κυμπουρόπουλος παρέστη και μίλησε στην πολιτική εκδήλωση «2 Κάλπες 1 Στόχος» που διοργάνωσε η ΔΗΜΤΟ Ν.Δ Αλίμου με τον Υποψήφιο Δήμαρχο Αλίμου, Βαγγέλη Τσαμήτα

Μήνυμα ανθρωπιάς, αξιοπρέπειας και αγωνιστικής διάθεσης διεκδικώντας ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες στη ζωή για τα άτομα με αναπηρίες, έστειλε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Ο κ. Κυμπουρόπουλος ευχαρίστησε τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη για την ευκαιρία που του έδωσε να ξεκινήσει αυτό το τόσο σημαντικό ταξίδι, το οποίο τον έφερε κοντά με ανθρώπους όμορφους, ζεστούς, ανθρώπους που έχουν κάτι να του πουν.

Αναφερόμενος στις αήθεις επιθέσεις που δέχεται από τον Παύλο Πολάκη αρκέστηκε να πει ότι το θέμα Πολάκη είναι μια στάση στο ταξίδι που κάνει αλλά πρέπει να τελειώνουμε με το σκότος και το ψέμα που νοιώσαμε αυτή την 4ετία.

«Θέλω να γίνω η φωνή του Έλληνα που έχει κάτι να πει στην Ευρώπη»

«Έχουμε φωνή, δύναμη, δεν είμαστε οι φτωχοί συγγενείς της Ευρώπης. Τώρα είναι η ευκαιρία να μιλήσουμε για κοινωνική δικαιοσύνη, ιδιωτική πρωτοβουλία, προσβασιμότητα, επένδυση στην παιδεία την έρευνα, την τεχνολογία, την καινοτομία.

Οι επενδύσεις μπορούν να συνεισφέρουν πολλά οικονομικά και επιστημονικά δεδομένα κάνοντας μας πρωτοπόρους, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος

«Για να λέμε, ναι εγώ ο Έλληνας έχω κάνει αυτή την αλλαγή»

«Στόχος μου αλλά και χρέος όλων μας να δημιουργήσουμε νέες υποδομές για την ανάπτυξη ώστε να γυρίσουν πίσω τα εξαιρετικά μυαλά που έφυγαν λόγω της κρίσης.

Να επανακτήσουμε τη χαμένη αξιοπιστία μας στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και ταυτόχρονα να αγωνιστούμε για μια κοινωνικά πιο δίκαιη Ευρώπη. Μια Ευρώπη ισχυρή με επίκεντρο τον άνθρωπο και όχι τις δημοσιονομικές καταστάσεις»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αλίμου Βαγγέλης Τσαμήτας στην ομιλία του τόνισε ότι «ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος είναι ένας σπουδαίος Έλληνας που έχει συγκινήσει το πανελλήνιο με την ιστορία του, που παρά τις δυσκολίες κατάφερε να είναι ένας λαμπρός επιστήμονας που αγωνίστηκε και αγωνίζεται καθημερινά για τα ίσα δικαιώματα πρόσβασης των ατόμων με κινητική αναπηρία. Και συνέχισε λέγοντας ότι «είναι ο άνθρωπος που έχει δώσει άλλο νόημα στη λέξη αριστεία» ενώ «αποτελεί το μεγαλύτερο παράδειγμα αξιοπρέπειας απέναντι στις αήθεις επιθέσεις που δέχεται»

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλίμου, Μανώλης Μιχαλέτος, ο πρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ Αλέξανδρος Σπύρου, οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ στο Νότιο Τομέα Μιχάλης Σταυριανουδάκης και Γιάννης Καλλιάνος.

Παρευρέθησαν οι υποψήφιοι βουλευτές της Ν.Δ στον Νότιο Τομέα Τάσος Γαϊτάνης και Βασίλης Ανδρικόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Β2 ΝΟΔΕ, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική» του υποψήφιου περιφερειάρχη, Γιώργου Πατούλη και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Άλιμος Μπορούμε Καλύτερα» με επικεφαλής τον Βαγγέλη Τσαμήτα.

Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Άρση Γιαννέλου.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:35 - 15 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.