ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις

20:27 - 20 Μαϊ 2019 | Πολιτική
«Δεν είμαστε ούτε με τους πολλούς ούτε με τους λίγους, είμαστε με όλους τους Έλληνες και δουλειά μου είναι να ενώσω την Ελλάδα» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στην Πάτρα.

«Αυτές οι ευρωεκλογές έχουν διαφορετικό βάρος σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς οι πολίτες ψηφίζουν μετά από χρόνια μετά από όλα τα βάρη που υπέστησαν. Αυτή η κάλπη δεν επιτρέπει ίσες αποστάσεις, ούτε κόμματα μίας χρήσης» τόνισε.

Κατά τον κ. Μητσοτάκη, «σ' αυτή την κάλπη δεν έχει θέση η χαλαρή ψήφος ή σε κόμματα που δεν έχουν μέλλον». «Αποφασίζουμε την ερχόμενη Κυριακή με λογική, αλλά και με καρδιά και ψηφίζουμε την ενωμένη και ανανεωμένη Νέα Δημοκρατία» είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι πολίτες δεν παρασύρονται από φθηνά κόλπα και προπαγάνδα της τελευταίας στιγμής. Θα επιλέξουν ανάμεσα στο βάλτωμα του χθες και στο καλύτερο μέλλον που εγγυάται η Ν.Δ. Μια Ελλάδα με λιγότερους φόρους, περισσότερες δουλειές... Δεν θέλω το κράτος να είναι συνέταιρος του μικρομεσαίου» ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ.

«Θα προσλάβουμε νέους εκπαιδευτικούς. Θα προσλάβουμε νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, για να στηρίξουμε την Υγεία. Το δικό μου σχέδιο είναι και ένα σχέδιο για ασφάλεια παντού. Οι κουκουλοφόροι θα φύγουν από τα Πανεπιστήμια. Το άσυλο θα καταργηθεί και τα Πανεπιστήμια θα επιστρέψουν στους φοιτητές, τους εργαζόμενους και τους καθηγητές. Και οι γειτονιές θα απαλλαγούν από το έγκλημα», σημείωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Οι πολίτες δεν εξαγοράζονται με δωράκια της τελευταίας στιγμής. Κάποιοι βαφτίζουν ένα επίδομα της τελευταίας στιγμής ως 13η σύνταξη. Μόνο 13η σύνταξη δεν ήταν. Ένα κουτσουρεμένο επίδομα. Καλοδεχούμενο. Αλλά όχι 13η σύνταξη. Δώστε στον κ. Τσίπρα την απάντηση στην κάλπη της Κυριακής», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επιπλέον, κάλεσε τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. να πείσουν τους άλλους ψηφοφόρους να προσέλθουν στις κάλπες. Απηύθυνε δε και μήνυμα σε όσους αποχώρησαν από τη Ν.Δ. «να επιστρέψουν σπίτι τους». «Είναι διαφορετικός ο πατριωτισμός από τον στείρο εθνικισμό» υπογράμμισε, για να συνεχίσει λέγοντας πως «η Ν.Δ. είναι η μεγάλη πατριωτική παράταξη».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.