ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Σε τέσσερις ημέρες η Ελλάδα τελειώνει με το ΣΥΡΙΖΑ

20:54 - 22 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Σε τέσσερις ημέρες η Ελλάδα τελειώνει με το ΣΥΡΙΖΑ
«Εδώ είναι το πολιτικό μου σπίτι», δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ομιλία του στο Περιστέρι τονίζοντας ότι «Μπορεί να κατάγομαι από την Κρήτη αλλά εδώ ωρίμασα πολιτικά, ανάμεσά σας στις δυτικές συνοικίες και στη Β’ Αθηνών. Ξέρω τους δρόμους και τις πλατείες, τους χώρους δουλειάς και είμαι κάθε μέρα κοντά σας γιατί έφερα τα γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο».

«Ήμουν και είμαι μαζί σας για να ενώσουμε τους Έλληνες, να γίνουμε οι μπροστάριδες μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής που θα φέρει επενδύσεις, ανάπτυξη και καλές δουλειές για τα νέα παιδιά», τόνισε.

«Δεσμεύομαι γι’ αυτά απέναντί σας, ξέρετε ότι μιλώ την γλώσσα της αλήθειας». Προανήγγειλε δε ότι στις εκλογές ο ίδιος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην Δυτική Αθήνα.

«Σε τέσσερις ημέρες έχουμε κρίσιμες εκλογές με βάρος πολύ μεγαλύτερο από αυτό που έχουν οι ευρωεκλογές. Πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια οι πολίτες θα απαντήσουν για όλα όσα έζησαν. Σε τέσσερις ημέρες η Ελλάδα τελειώνει με το ΣΥΡΙΖΑ και κάνει νέα αρχή».

«Δεν θα πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη σε κόμματα που την επόμενη ημέρα δεν θα έχουν ρόλο ή δεν θα έχουν λόγο», πρόσθεσε ο επικεφαλής της ΝΔ.

«Ο Τσίπρας έδωσε πολύ λίγα, πολύ αργά»

«Οι Έλληνες θέλουν ελπίδα, αλλά την ελπίδα της αλήθειας και όχι των ανέξοδων υποσχέσεων» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Περιστέρι. Κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι «έδωσε πολύ λίγα , πολύ αργά» μιλώντας για τις παροχές. «Η ψήφος των υπερήφανων συνταξιούχων δεν εξαγοράζεται με κουτσουρεμένα επιδόματα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ.Μητσοτάκης τόνισε πως η ΝΔ είναι υπέρ της κοινωνικής πολιτικής, είπε ότι στοχεύει στην ανάπτυξη και νέες δουλειές.

«Αυτοί που είναι άριστοι θα αποκτήσουν πρόσβαση σε νέο πρότυπο σχολείο στο Περιστέρι», είπε ο κ. Μητσοτάκης και δεσμεύτηκε ότι το πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα γίνει πρότυπο πανεπιστήμιο εφαρμοσμένων επιστημών.

«Θέλουμε μια Ελλάδα χωρίς φόβο, να μη ζουν οι καταστηματάρχες με το φόβο ότι θα τους σπάσουν πάλι τις βιτρίνες. Δεν μπορεί οι φοιτητές να έρχονται αντιμέτωποι με βαποράκια και μπαχαλάκηδες. Δεν μπορεί η ίδια η Βουλή να βεβηλώνεται, όλοι πληγωθήκαμε με τις κόκκινες μπογιές στη Βουλή. Δεν μπορεί να ασχολείται όλη η κυβέρνηση με το πως θα πάρει άδεια ο Κουφοντίνας, ένας τρομοκράτης που δεν έχει μετανιώσει», συνέχισε.

«Στείλτε το λογαριασμό στο ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες της 26ης Μαΐου» είπε ο κ. Μητσοτάκης αναφερόμενος στη 13η σύνταξη και σημείωσε πως πρόκειται για επιδόματα και οι συνταξιούχοι όταν πήγαν στα ΑΤΜ το κατάλαβαν ότι πρόκειται για ψέματα. Επανέφερε τις προτάσεις του για κατάργηση της μείωσης, του αφορολόγητου.

«Η ΝΔ είναι ενωμένη και ανανεωμένη, απευθύνεται σε όλους και ενώνει όλους τους Έλληνες»

«Η ΝΔ είναι ενωμένη και ανανεωμένη, απευθύνεται σε όλους και ενώνει όλους τους Έλληνες» υπογράμμισε και πρόσθεσε ότι αγκαλιάζει ακόμη και όσους δεν την ψηφίζουν. Δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, δεν υπάρχουν ίσες αποστάσεις ανάμεσα στη δημοκρατία και τον αυταρχισμό».

Τελευταία τροποποίηση στις 20:40 - 22 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.