ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσίπρας: Σύρεται σε εκλογές με διλήμματα παροχές και οικονομία

00:02 - 26 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Τσίπρας: Σύρεται σε εκλογές με διλήμματα παροχές και οικονομία
Την προκήρυξη εθνικών εκλογών ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, μετά το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και των αυτοδιοικητικών εκλογών. Πιθανή ημερομηνία στις 30 Ιουνίου.

Ο κ.Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του με ευχαριστίες σε όσους έδωσαν "αυτή την κρίσιμη πολιτική μάχη". Μίλησε για τα τέσσερα χρόνια της κυβέρνησης και την έξοδο από τα μνημόνια.

Ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχουν δύο δρόμοι μπροστά μας "ο δρόμος της ολικής εξόδου από τα μνημόνια με τους πολλούς" και η "επιστροφή στο παλιό με τους λίγους".

"Ζητήσαμε την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού. Το εκλογικό αποτέλεσμα παρά το γεγονός ότι εμπεδώνει τον ισχυρό ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι αντάξιο των προσδοκιών μας. Το σημερινό αποτέλεσμα δίνει στην αντιπολίτευση το δικαίωμα να αμφισβητήσει συνολικά το σχέδιό μας για την έξοδο από την κρίση και για τη στήριξη των πολλών", συνέχισε.

"Η τελική ετυμηγορία ανήκει πάντα στο λαό. Δεν πρόκειται να παραιτηθώ από τη μάχη. Αμέσως μετά το δεύτερο γύρο εκλογών, θα ζητήσω από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την προκήρυξη εθνικών εκλογών για να αποφασίσει ο λαός. Ζητάμε την καθαρή εντολή από τον λαό. Το μέλλον είναι στα χέρια του", τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Πρωθυπουργός.

Τελευταία τροποποίηση στις 08:13 - 27 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.