ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Διήμερη επίσκεψη Κατρούγκαλου στη Σιγκαπούρη

09:30 - 29 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Σημαντικές πολιτικές και οικονομικές επαφές, μεταξύ των οποίων και με τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης θα έχει ο υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Κατρούγκαλος, ο οποίος πραγματοποιεί, σήμερα και αύριο, επίσκεψη στη χώρα.

Οι οικονομικές σχέσεις των δύο χωρών θα τεθούν στο επίκεντρο σήμερα, καθώς θα συναντηθεί με τον υπουργό Εμπορίου και Βιομηχανίας, με τον οποίο θα εστιάσει σε τρόπους ενίσχυσης της διμερούς οικονομικής και εμπορικής συνεργασίας.

Επιπλέον, ο κ. Κατρούγκαλος θα απευθύνει χαιρετισμό στο Ελληνο-Σιγκαπουριανό Επιχειρηματικό Φόρουμ που συνδιοργανώνουν ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Enterprise Greece, με στόχο την διεύρυνση των επιχειρηματικών συνεργειών μεταξύ των δύο πλευρών και την περαιτέρω ενίσχυση της εξωστρέφειας της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αύριο ο ΥΠΕΞ θα γίνει δεκτός από τον πρωθυπουργό της Σιγκαπούρης και θα έχει συνάντηση με τον ομόλογό του, με επίκεντρο τις διμερείς σχέσεις και τη διεύρυνση της συνεργασίας, αλλά και τις περιφερειακές και διεθνείς εξελίξεις.

Οι δύο υπουργοί Εξωτερικών θα υπογράψουν επίσης Συμφωνία Αποφυγής Διπλής Φορολογίας Ελλάδας-Σιγκαπούρης και θα μεταβούν στα γραφεία της πρεσβείας της Ελλάδας στη Σιγκαπούρη, όπου θα παραστούν στην επίσημη τελετή εγκαινίων λειτουργίας της.

Κατά την παραμονή του στη χώρα, ο κ. Κατρούγκαλος θα δώσει διάλεξη στο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Σιγκαπούρης, με θέμα «Το μέλλον της Ευρώπης».

Copyright © 1999-2020 Premium S.A. All rights reserved.