ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Μητσοτάκης: Καθοριστικός ο ρόλος των Περιφερειών την επόμενη μέρα

16:02 - 29 Μαϊ 2019 | Πολιτική
Μητσοτάκης: Καθοριστικός ο ρόλος των Περιφερειών την επόμενη μέρα
Με τέσσερις υποψήφιους περιφερειάρχες, τους οποίους στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, συναντήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος, Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνεχάρη τους υποψηφίους και εξέφρασε την αισιοδοξία του για τα αποτελέσματα της προσεχούς Κυριακής.

«Ο ρόλος των Περιφερειών είναι καθοριστικός στην Ελλάδα της επόμενης μέρας και γι' αυτό δίνω πολύ μεγάλη σημασία να εκλεγούν άνθρωποι που πιστεύουν στο κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ειδικότερα μίλησε με τον κ. Γιώργο Πατούλη, υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής, την κυρία Ρόδη Κράτσα, υποψήφια Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων και τη νεότερη γενιά των στελεχών της ΝΔ που δοκιμάζονται για πρώτη για ένα τέτοιο αξίωμα και επικράτησαν των αντιπάλων τους στο πρώτο γύρο: τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριο Φαρμάκης και τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, Φάνη Σπανό. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη τους τέσσερις υποψήφιους Περιφερειάρχες, τους εξέφρασε την πλήρη στήριξή του ενόψει του δεύτερου γύρου της προσεχούς Κυριακής, και εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι και οι τέσσερις θα κερδίσουν τις περιφέρειες που διεκδικούν. 

Παράλληλα δε, τόνισε τη μεγάλη σημασία που προσδίδει στη συνεργασία μαζί τους για την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της ΝΔ, με τη στήριξη της μεγάλης πλειοψηφίας των πολιτών στις εθνικές εκλογές.

Τελευταία τροποποίηση στις 16:40 - 29 Μαϊ 2019
Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.