ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ανδρουλάκης: Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη η σύγκρουση Γεννηματά- Βενιζέλου

08:35 - 02 Ιουν 2019 | Πολιτική
Ανδρουλάκης: Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη η σύγκρουση Γεννηματά- Βενιζέλου
Εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη χαρακτήρισε ο Νίκος Ανδρουλάκης τη σύγκρουση της Φώφης Γεννηματά με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, εξαιτίας της οποίας τέθηκε εκτός ΚΙΝΑΛ ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Ήταν μία εξαιρετικά αρνητική εξέλιξη που θα έπρεπε να είχε αποφευχθεί και δεν βοηθάει μία ημέρα πριν τις αυτοδιοικητικές και ένα μήνα πριν από τις εθνικές εκλογές», δήλωσε στο ΑΠΕ ο κ. Ανδρουλάκης, αναφερόμενος στις καταιγιστικές εξελίξεις στο ΚΙΝΑΛ, μετά τη συνάντηση Γεννηματά- Βενιζέλου το μεσημέρι του Σαββάτου.

«Αυτή την κρίσιμη στιγμή χρειαζόμαστε ενότητα ώστε να αγωνιστούμε όλοι μαζί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ενότητα όμως σφυρηλατείται με τον σεβασμό στις ιδέες, στη δημοκρατική λειτουργία αλλά και την ιστορία της παράταξης και των προσώπων που πρωταγωνίστησαν στις κρίσιμες καμπές της. Οφείλουμε όλοι μας να σεβαστούμε τη γνήσια αγωνία των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ για το παρόν και το μέλλον της Δημοκρατικής Παράταξης», υπογράμμισε ακόμη για αυτό το θέμα ο κ. Ανδρουλάκης, ο οποίος επανεξελέγη ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής.

Copyright © 1999-2024 Premium S.A. All rights reserved.